BEVERse gepensioneerden nemen terug de draad op

C21 Css

BEVERse gepensioneerden nemen terug de draad op

Gepsensioneerden_bever
BEVERSse gepensioneerden nemen terug de draad op - © Deschuyffeleer
 

Ook de Beverse Bond van de gepensioneerden herneemt zijn maandelijkse activiteiten. Zo zijn Marie-Elise Vanderkelen en haar team terug klaar om hun achterban volwaardig te kunnen ontvangen. Een babbel en een knabbel, een kaartje leggen, een ontspannen en aangenaam terugzien,….. het wordt terug allemaal mogelijk.  Blijgezind wordt iedereen dan ook morgen - dinsdag 7 september - terug verwacht in zaal Camargo om 14 u voor een eerste bijeenkomst na een bewogen coronajaar.

Het is nu toch al een klein 10 jaar geleden  jaren geleden dat Marie-Elise Vanderkelen nieuw leven blies in de vernieuwde versie van de toen vergane bond van gepensioneerden of zoals de leden zichzelf noemen ‘De tweede jeugd’. Als spilfiguur van de vereniging is het Marie-Elise Vanderkelen er vooral om te doen haar dorpsgenoten met een jaartje meer telkenmale een aangename namiddag te bezorgen. In die taak wordt zij bijgestaan door een achtkoppig team van helpende handen.

Marie-Elise: “Ook voor ons was corana geen welgekomen gast en ook wij hebben met veel hoop uitgekeken naar de vaccinatie. Ook nu nog staat ieders veiligheid en gezondheid bovenaan de lijst. Wij vragen dus aan onze leden en sympathisanten enkel naar de vergaderingen te komen indien zij volledig gevaccineerd zijn”.

Wie zin heeft om ‘Beverse Bond van de gepensioneerden ’ beter te leren kennen wordt alleszins met open armen ontvangen op één van de volgende vergaderingen die telkens doorgaan in zaal Camargo (Kerkhove 26) op de eerste dinsdag van de maand. Voor wie geen vervoer heeft: geen probleem! Een seintje naar Marie-Elise op 0475/257156 of 054/588557 en ook dat komt in orde.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2022

archief