PAJOTTENLAND - Week van de Smaak – Gratis Online Informatiesessie ‘Gezonde voeding met een vleugje geluk’

C21

PAJOTTENLAND - Week van de Smaak – Gratis Online Informatiesessie ‘Gezonde voeding met een vleugje geluk’

Aankondiging_2021
PAJOTTENLAND - Week van de Smaak – Gratis Online Informatiesessie ‘Gezonde voeding met een vleugje geluk’ - © Deschuyffeleer
 

De Week van de Smaak, dit jaar van 18 tot 28 november staat in het teken van ‘De smaak van geluk’. Want eten en drinken staat voor genieten, gezellig samenzijn, recepten delen, …

Ook Logo Zenneland, Preventiedienst Pajottenland en Gezonde Gemeente gaan aan de slag met de voedingsdriehoek en de smaken van geluk.

Op donderdag 18 november om 19.30 uur geeft diëtiste Ann Van Hoye een gratis online informatie sessie over ‘Gezonde voeding met een vleugje geluk’. Hierbij komen  gezonde, praktische, duurzame aspecten van voeding aan bod, net als de actieve voedingsdriehoek en het interpreteren van voedingsetiketten.

Bianca Vanreepinghen, de preventiemedewerker Pajottenland, koppelt het belang van voeding ook aan geluk: “Iedereen heeft wel een fijne herinnering aan eten en drinken, zoals bijvoorbeeld je koekje dippen, chocolade laten smelten op je tong, … We willen vooral dat mensen genieten van voeding, maar op een verantwoorde manier, met aandacht voor de gezondheid en de duurzaamheid. Zo maken we samen werk van Gezonde Gemeenten”

Meer info over de week van de smaak via https://www.weekvandesmaak.be/Info/Week-van-de-Smaak/

Inschrijven kan via een mailtje aan preventie@pajottenland.be of via 0473/88 62 57

Preventie Pajottenland is ook te volgen via Facebook

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief