BEVER – Nu zaterdag geeft Chiro Bever er met Urbanus een flinke ‘lap’ op!

C21

BEVER – Nu zaterdag geeft Chiro Bever er met Urbanus een flinke ‘lap’ op!

Affiche_moulin_rouge
BEVER – Nu zaterdag geeft Chiro Bever er met Urbanus een flinke ‘lap’ op! - © Deschuyffeleer
 
Line_up_moulin_rouge
BEVER – Nu zaterdag geeft Chiro Bever er met Urbanus een flinke ‘lap’ op! - © Deschuyffeleer
 
Line_up
BEVER – Nu zaterdag geeft Chiro Bever er met Urbanus een flinke ‘lap’ op! - © Deschuyffeleer
 

Ook Chiro Bever heeft er na twee jaar gedwongen stilzitten opnieuw zin in. Nu zaterdag 7 mei staat het chiroteam met Jordi Devos als hoofdleider klaar om de wieken van zijn Moulin Rouge in Open Air op volle kracht te laten draaien. Het kaatsplein achter de basisschool Ak’Cent is dan vanaf kort na de middag ‘the place to be’ voor iedereen die houdt van een attractief programma met een hoog ‘entertainment’ gehalte voor klein en groot. De affiche is een aaneenschakeling van optredens met alle ‘muziek’ als gemeenschappelijke noemer. Een buitenbeentje daarbij is een optreden van Urbanus. Met enorm veel enthousiasme keert de godfather van de Vlaamse comedy terug op de scène met een volle koffer aan niet alleen zijn beste materiaal van vroeger maar ook met nieuwe verzinsels.

Alles uit de kast gehaald

“Door corona hebben wij een hele reeks aan evenementen moeten schrappen en hebben we ook ‘te lang’ aan onze reserves moeten zitten. Omdat koken geld kost willen we onze kassa dan ook heel graag terug opgevuld zien”, promoot hoofdleider Jordy Devos het ambitieus initiatief. “Maar onze jongerenvereniging is niet de enige die er blijkbaar zo over denkt.  Het vinden van een gepaste en vooral beschikbare locatie was dan ook hindernis nummer 1. Omdat wij in onze chiromiddens gewoon zijn voor ieder probleem  een oplossing te vinden werd er dus voor gekozen de optredens te laten doorgaan in ‘open lucht’. Onnodig er bij te vertellen dat de weersvoorspellingen met argusogen werden gevolgd. En…. met voor het komend weekend een voorspelling van 23 graden kunnen wij beslist leven!

Voor onze Moulin Rouge hebben wij alles uit de kast gehaald. Op de affiche niet alleen onze enige echte Urbanus (18u30). Ook een resem andere artiesten uit de streek zal het podium vullen en het publiek verrassen. Het wordt een marathon-optreden van maar liefst 16 uur waarbij  System Attic niet voor niets om 13u30 de spits mag afbijten. System Attic is een groepje die rockgetinte muziek speelt vermengd met een paar klassiekers. Ze zijn super enthousiast om Moulin Rouge te mogen openen want het is namelijk hun eerste optreden. De bandleden zijn de twee chiroleiders uit eigen huis Alan Beroudia en Eline Beroudia en verder nog Ferre Van den Broeck, Robbe De Winne en Karen Abraham. System Attic krijgt in zijn kielzog Alice Mae, de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving, Just 2 Dance, Urbanus, Moustash, Karmasuits, dj Joetjoep en Rumour. Om 2u is het dan tijd voor PJajja x Cohzee, twee dj’s van hoog niveau. Zij sluiten het feestje af met vettige beats.

Ook onze eigen ‘kleintjes’ zijn we niet vergeten. Zo zijn er onder meer een schminkcorner, een springkasteel, kinderanimatie en fake tattoos.

Voor de hongerigen dachten we aan verschillende foodtrucks, een tapasbar en ook Cucina de Theo en Take'os zullen present tekenen. En de dorstigen geven we afspraak aan onze eigen container- en cocktailbar”.

Is het een succes? Dan doen we het volgend jaar opnieuw. Wij hopen alleszins dat deze eerste editie inslaat! U toch ook?”

Nog tickets beschikbaar

Tickets kopen in voorverkoop is niet meer mogelijk maar kan nog wel aan de inkom.
Tot 4 jaar => gratis, van 5 tot 12 jaar => 6 euro, van 13 tot 18 jaar en jongeren met studentenkaart => 8 euro,  volwassenen => 12 euro.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 21 apr 2023

archief