Terug leven in de brouwerij van de BEVERSE cultuurraad

C21

Terug leven in de brouwerij van de BEVERSE cultuurraad

Pajot_rie_in_bever_2
Terug leven in de brouwerij van de BEVERSE cultuurraad - Foto ingezonden.
 
Pajot_rie_in_bever_1
Terug leven in de brouwerij van de BEVERSE cultuurraad - Eddy Peremans, Walter Evenepoel en Jan Maris
 

De nieuwe cultuurraad - met voorzitter Thierry Van Vreckem - die begin dit jaar boven de doopvont werd gehouden maakt thans werk van een eerste cultureel evenement. Op zaterdag 16 juli om 20 u ontvangt de raad Pajot’rie, de formatie met Eddy Peremans, Walter Evenepoel en Jan Maris. Dan staat dit trio klaar in de gemeentelijke feestzaal Plosje 10 voor een optreden van de bovenste plank.

Eddy, Walter en Jan zijn stuk voor stuk rasechte artiesten die de Vlaamse kleinkunst hoog in het vaandel dragen. ‘Goede wijn behoeft geen krans’ wordt wel eens gezegd. Als men dit gezegde overbrengt naar oerdegelijke muziek met niet alleen een hoog entertainmentgehalte maar die ook  bijtijds het publiek aan het denken wil zetten dan zit men bij Pajot’rie beslist goed.

Kaarten kosten € 15 en kunnen besteld worden bij de leden van de cultuurraad* of bij Thierry Van Vreckem via 0485/731179.

Verder zal de nieuwe cultuurraad - die sinds zijn oprichting bijkomend al op drie nieuwe leden mag rekenen - van de gelegenheid gebruik maken om zijn nieuw logo voor te stellen. Zo goed als zeker is dat de raad ook tijdens de dorpsfeesten van zich zal laten horen. Zij zetten Bever dan op de kaart met de kortste vogelpikwedstrijd ter wereld. Dit sociaal-sportief gebeuren zal zich afspelen in hun al even spectaculair cultuurcafé.

Leden Cultuurraad:
Voorzitter Van Vreckem Thierry en Durang Anna, Sauvage Georges, Vandormael Liesbeth, Beké Jean-Pierre, Duverger Denise, Wielant Annemie, Deschuyteneer Marie-Jeanne, Peerlinck Andy en Kurt De Groeve.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 feb 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 16 feb 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 13 feb 2023

archief