BEVER – Dit weekend muziek en toneel in Rosario

C21

BEVER – Dit weekend muziek en toneel in Rosario

Muziek_en_toneel_rosaqrio
BEVER – Dit weekend muziek en toneel in Rosario - © Deschuyffeleer
 

De komende weken beloven opnieuw bijzonder druk te worden in het cultuurklooster Rosario in de schaduw van de kerk van Bever. Rosario heeft zo - in samenwerking met Klassiek in de regio Pajottenland-Zennevalei - meerdere bijzondere activiteiten in petto voor een artistieke herfst. Dit weekend wordt ingezet met een concert op vrijdag (18 november) en toneel op zaterdag (19 november).

Sofie Leconte van Rosario: “Morgen vrijdag 18 november 20u30 is er een optreden van Mari. Marí koestert de kracht van minimalisme en stilte. Ze heeft een fascinatie voor de idyllische rust en het wilde razen van de natuur. Haar muziek balanceert tussen momenten van totale kwetsbaarheid en stormachtige uitbarstingen. De teksten zijn geïnspireerd op autofictie en versterken het goede, het slechte en het lelijke, wat wordt overgebracht door Mari’s unieke stem. Dit alles overgoten met organische volksmuziek uit het Deense Aalborg.
Linda: zang en akoestische gitaar – Astrid: contrabas en zang – Mads: gitaar

Een voorsmaakje : The morning after op YouTube

“Zaterdag 19 november om 20u30 dan weer is de toneelgroep Willighe Vanckenis met Les Bonnes aan zet. Dienstmeisjes Solange en Claire zijn arme zussen. Volledige gehoorzaamheid aan de wensen van Madame is hun deel. Ze vullen hun uitzichtloze situatie met spelletjes waarin ze om de beurt zélf Madame spelen en erotische verlangens improviseren. Ze herhalen met strenge precisie rituele handelingen waarin ze Madame wurgen, een verlangen dat ze ook in de werkelijkheid willen uitvoeren.

‘Les Bonnes’ wordt gebracht door Frans Dumortier (Solange), Fred Van Put (Claire) en Lie Hellemans (Madame)”

Nadere toelichting over Willighe Vankenis op deze pagina

Tickets en info op https://www.rosario.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 26 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief