BEVER - Veel lof voor Annie Vrancx na jarenlange carrière aan de gemeente

C21

BEVER - Veel lof voor Annie Vrancx na jarenlange carrière aan de gemeente

Photo-2023-01-15-19-14-46__1
BEVER - Veel lof voor Annie Vrancx na jarenlange carrière aan de gemeente - Foto ingezonden
 
Photo-2023-01-15-19-14-46
BEVER - Veel lof voor Annie Vrancx na jarenlange carrière aan de gemeente - Foto ingezonden
 

Het college van burgemeester en schepenen en haar collega’s namen tijdens een bijeenkomst op de werkvloer afscheid van gemeentelijk icoon Annie Vrancx, die met pensioen gaat. Jarenlang gaf zij bij de coördinatie van de poetsdienst en in de gemeentelijke administratie het beste van zichzelf ten bate van de Beverse bevolking. Zowel burgemeester Kristof Cattie als schepen voor personeelszaken Cindy Durieux erkenden de bijzondere verdiensten van Annie en bedankten haar mede in de naam van de Beverse bevolking voor haar onverdroten inzet, beschikbaarheid en veerkracht.

Gezond verstand en een gouden hart

Na een start bij het onderhoudsteam van de gemeentelijke basisschool in 1996 ging Annie begin 2000 een nieuwe uitdaging aan binnen de gemeentelijke administratie. Burgemeester Kristof Cattie in zijn dankwoord aan het adres van Annie: “Je werkte steeds met gezond verstand in combinatie met een gouden hart. Dit steeds in functie van elke inwoner. Je bent een voorbeeld voor ons allen als het daar op aankomt. Je kent Bever door en door, je kent de inwoners en herkende snel waar het schoentje soms wrong. De zwakken verdedigen, het goede zien in de mensen en begrip tonen voor bepaalde situaties is een gave die niet iedereen beheerst maar jij dus wel als de beste. Dank voor alle levenswijsheid en uw inzet voor de gemeente. Het dwingt respect af voor wie jij bent. We gaan je hier heel hard missen”.

Dienstbaar  

Ook schepen Cindy Durieux stak haar erkentelijkheid voor Annie niet onder stoelen of banken: “Wat ik altijd enorm heb geapprecieerd,  is dat in deze grote wereld van verandering je steeds jezelf gebleven bent en altijd met respect voor iedereen. Je hebt het de voorbije periode op persoonlijk vlak niet gemakkelijk gehad en veel verdriet gekend. Maar desondanks had je steeds die bijzondere kracht om recht te staan en terug paraat te zijn binnen de dienst bevolking. Je moest er gewoon zijn, ten dienste van de bevolking en onze poetsdienst, die je steeds met hart en ziel gestuurd hebt. Vanaf volgende week zal er hier niet alleen een lege stoel staan. Maar er zal ook een grote leegte in ieders hartje zijn. Vergeet nooit hoe groot je het verschil gemaakt hebt op jouw manier voor vele inwoners en voor je collega’s”. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2023
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief