BEVER – Opendeur in ’t Mollenhof, bij Patrick Thibaut en in La Bergerie

C21

BEVER – Opendeur in ’t Mollenhof, bij Patrick Thibaut en in La Bergerie

Aankondiging
BEVER – Opendeur in ’t Mollenhof, bij Patrick Thibaut en in La Bergerie - © Deschuyffeleer
 

Nu zaterdag 22 en zondag 23 april bundelen drie Beverse zelfstandigen de krachten en zetten samen een ‘opendeur’ op. Hun zaken: B&B-Kinderboerderij ’t Mollenhof,  Tuingerei Thibaut Patrick en Bio-groenten en fruit La Bergerie zijn dan van 11u tot 18u vrij toegankelijk.

B&B – Kinderboerderij ‘t Mollenhof  is de thuishaven van Griet, boer Free en hun 3 zonen Zeger, Warre en Thor. Zij zorgen dan voor tekst en uitleg over én hun gastenverblijf - goed voor 6 personen - én hun kinderboerderij die ook uiterst geschikt is voor feestjes en boerderijkampen . Tijdens het weekend zijn er ritjes voorzien met de huifkar en staat ook het lenteterras ter beschikking om lekker te genieten van onder meer pizza, pannenkoeken en livemuziek.

B&B – Kinderboerderij ‘t Mollenhof  is te vinden op Burght 1, 1547 Bever en is telefonisch bereikbaar via 0498/842609

Bij Tuingerei Thibaut Patrick kan iedereen terecht voor een ruim aanbod aan gereedschappen en machines (met of zonder elektrische voeding) die te pas komen bij het tuinieren. Ook voor ‘de tuinman/vrouw’ geldt de regel dat goed werk begint met goed gereedschap. Niet alleen de prijs maar ook de veiligheid, het comfort en de gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij van een groot belang. Tuingerei Thibaut Patrick is ook al jaar en dag een gevestigde waarde in robotmaaiers. Een woordje uitleg van een ‘pro’ kan dan ook wonderen doen. Samen met Martine en Arno zorgt Patrick ook voor  de dienst na-verkoop van alle machines die gebeurt in eigen atelier.

Tuingerei Thibaut Patrick is te vinden op Burght 2, 1547 Bever en is telefonisch bereikbaar via 054/58 76 11

Bio-groenten en fruit La Bergerie is een project van Mahécor en Veronique. Op de boerderij heeft men oog voor de biodiversiteit door groente- en fruitteelt te combineren met bomen, hagen, natuurlijke waterpunten, veldbloemen, schapen en kippen. Per week heeft La Bergerie manden in aanbod met daarin vers geoogste en diverse seizoensgroenten. Verder staat La Bergerie onder het moto zien, voelen, leren ook voor activiteiten met het accent op jarige kinderen en workshops voor volwassenen waarbij het aanleren van de technieken over tuinbouw en over pemermacultuur centraal staan.

La Bergerie is te vinden op Broeck 8 1547, Bever en is telefonisch bereikbaar via 0485 76 52 78 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief