BEVER - Patrick Capiau stapt in de politiek met een nieuwe partij Transparant Bever

C21

BEVER - Patrick Capiau stapt in de politiek met een nieuwe partij Transparant Bever

A_capiau_bever_2
Patrick Capiau.- Foto Marc Colpaert
Patrick Capiau geen onbekende in Bever stapt in de politiek met een nieuwe politieke partij in Bever.  Hij wil met zijn partij streven naar een gemeente waarin de openbare ruimte voldoet aan de behoeften van alle inwoners. We laten hem zelf aan het woord. "Samen met u willen we Transparant Bever opbouwen, een partij die luistert naar haar burgers en zich inzet voor een transparante, inclusieve, en bloeiende toekomst voor iedereen in Bever. Ik ben Patrick Capiau, en het is met grote trots en enthousiasme dat ik vandaag voor u sta als de oprichter van de nieuwe politieke partij, Transparant Bever.' Onze visie is er een van openheid, betrokkenheid en vooral het streven naar een welvarend en inclusief Bever voor alle generaties.
Laten we beginnen met ons sociaal beleid. Transparant Bever zal zich inzetten voor een samenleving waarin niemand achterblijft. We streven naar gelijke kansen voor jong en oud, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen. Ons doel is een sociaal vangnet te creëren dat de basisbehoeften van alle burgers waarborgt, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om volwaardig deel te nemen aan het sociale leven.
Onderwijs is de sleutel tot een bloeiende toekomst. Transparant Bever zal investeren in kwalitatief hoogstaand onderwijs, met modernisering van lesmethoden en het stimuleren van technologische vaardigheden. We willen een omgeving creëren waar jongeren worden aangemoedigd om hun potentieel te bereiken en waar ouders vertrouwen hebben in het onderwijs dat hun kinderen ontvangen.
Als het gaat om stedenbouw, streven we naar duurzame en leefbare wijken. Transparant Bever zal samenwerken met de gemeenschap om gemeenteplanning te bevorderen die rekening houdt met groen, ruimte voor recreatie en een gezond evenwicht tussen wonen en werken. We willen Bever transformeren tot een plek waar iedereen met trots kan zeggen: "Dit is mijn thuis."
Welzijn staat centraal in onze missie. We zullen investeren in gezondheidszorg en mentale welzijnsprogramma's, met specifieke aandacht voor de behoeften van ouderen en jongeren. Transparant Bever wil een gemeenschap creëren waar zorg toegankelijk is en waar iedereen zich gesteund voelt in zijn gezondheid en welzijn.
Last but not least, openbare werken vormen de ruggengraat van een goed functionerende samenleving. Transparant Bever zal ervoor zorgen dat infrastructuurprojecten gericht zijn op verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en algemene voorzieningen. We streven naar een gemeente waarin de openbare ruimte voldoet aan de behoeften van alle inwoners.

Samen met u willen we Transparant Bever opbouwen, een partij die luistert naar haar burgers en zich inzet voor een transparante, inclusieve, en bloeiende toekomst voor iedereen in Bever. Dank u wel. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief