Simon Driscart oud burgemeester uit Bever is niet meer onder ons

C21

Simon Driscart oud burgemeester uit Bever is niet meer onder ons

Wij vernamen zopas dat Simon Driscart uit Bever niet meer onder ons is. De steeds glimlachende, gewezen burgemeester van Bever is plots overleden op 82 jarige leeftijd. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke dagen.  
 
Vorig jaar kwamen wij Simon nog eens tegen en zoals altijd begroeten we elkaar met een brede glimlach en noemde ik hem burgemeester, ook al had hij die functie sinds lang niet meer. Twintig jaar geleden kwamen wij mekaar heel veel tegen hij als burgemeester, ik als verslaggever voor HLN in Bever in die tijd. De vriendschap en respect tussen ons bleven tot op vandaag intact. Het doet dan ook veel pijn om te vernemen dat Simon er niet meer is. Hij was nog een echte burgemeester van het volk, ook van ons veel sterkte aan de familie van Simon.
 
Simon werd geboren op 07 november in 1941 in Bever en is er overleden op zaterdag 9 maart. De plechtige uitvaartdienst, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd,  zal plaatsvinden in de Sint-Martinuskerk in Bever op vrijdag 15 maart om 10.00 uur, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Bever.
 
Wie Simon een laatste groet wilt brengen dit kan in het funerarium ARK Uitvaartzorg,  Groendreef 7b te Geraardsbergen, op donderdag 14 maart 2024  van 18u - 20u.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief