Pierre-Omer Frisch uit Bever is op 96 jarige leeftijd overleden

C21

Pierre-Omer Frisch uit Bever is op 96 jarige leeftijd overleden

A_omer_foto
Omer. Archieffoto Marc Colpaert
Omer Frisch weduwnaar  van mevrouw Yvonne Letouche uit Bever en gewezen brigadecommissaris van de Landelijke Politie is op 12 maart overleden in Geraardsbergen. Omer werd 96 en was een goed gekend gezicht in Bever en was zijn hele leven aan de slag als amateur fotograaf en maakte heel veel mooie diareeksen van over de hele wereld. Omer werd geboren  op 20 december 1927 in Bever en is gestorven op 12 maart in Geraardsbergen
 
Beroepsmatig mocht Omer veel buitenlandse reizen maken en wat Omer steeds bij zich had was zijn fototoestel en een tiental rolletjes diafilm. Van elke reis maakte hij een prachtig reisverslag, dat vertoond werd bij tal van gelegenheden. Omer was jaren lid van Galmafoto in Galmaarden, later ook nog van Defotoclub uit Bever. De leden van Defotoclub wensen dan ook veel sterkte aan de familie. Omer was jaren een vaste waarde in de fotoclub, maar ook in tal van andere organisaties. 
 
De plechtige uitvaartdienst, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de Sint-Martinuskerk te Bever op dinsdag 19 maart 2024 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiekelder op de begraafplaats van Bever. U kan Omer een laatste groet brengen in het funerarium ARK Uitvaartzorg, Groendreef 7b te Geraardsbergen, op maandag 18 maart van 19u - 20u.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief