Schrijf u in voor De Ambi Show Diner op 21 april in zaal De Kring in Herne

C21

Schrijf u in voor De Ambi Show Diner op 21 april in zaal De Kring in Herne

20240116_151447
Repro Foto Marc Colpaert
 
Op zondag 21 april komt de Ambi Show Diner naar de zaal De Kring in Herne. Het concept is lekker eten en leuke muziek en de opbrengst gaat naar een goed doel namelijk de vzw Helpende Handjes voor jou. Het is Dominique Chantrain uit Tollembeek , die met de vzw Helpende Handjes voor jou, de bedenker was samen met nog enkele andere mensen, van deze benefietdag. De deuren gaan open op zondag 21 april vanaf 1145 uur in De Kring, Centrum 20 in Herne.
 
Ze gaan van start met een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en afsluiten doen ze met een koffie en dessert. Nadien zijn er nog optredens voorzien van Sammy Moore en Yves Segers en nog een verrassing. Het menu inclusief show is 39 euro per persoon.
 
Wat doet de vzw helpende handjes voor jou?
De vzw zamelt geld in om kinderen en jongvolwassenen met mentale en psychische problemen de juiste weg te tonen naar empathische begeleiding. Door hen begripvolle gesprekken aan te bieden en te zoeken naar een ondersteunende omgeving waarin ze zich veilig voelen om over hun gevoelens te praten. Samen met jullie streven we naar hun herstel en welzijn.
 

Wie er wilt bij zijn- alleen op reservatie komt u er in - wel dan stuur je best een mailtje naar : helpendehandjesvoorjou@gmail.com of bel naar Dominique 0486/40.76.04 of naar Nikki 0476/96.79.84. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief