Ga mee met de Lentewandeling van De Mark op zondag 14 april

C21

Ga mee met de Lentewandeling van De Mark op zondag 14 april

Natuur_tentoonstelling_bos_galmaarden__kopie_
Kom genieten van de mooie bloemen.- Foto Marc Colpaert
 
De V.Z.W De Mark, de Natuur- en Milieuvereniging actief in Bever, Galmaarden en Herne organiseert voor haar leden en andere mensen een lentewandeling in het Kluysbos in Galmaarden. En geloof ons vrij, dit mag u niet missen zeker niet nu de voorjaarsbloeiers er staan te schitteren.
Samenkomst is aan de St.-Pauluskapel in de Paulusstraat 16 in Galmaarden, op zondag 14 april - vertrek 9u – einde omstreeks 12u. De prijs: Leden vzw De Mark en Natuurpunt: gratis. Niet-leden betalen 2 € per volwassene, kinderen tot 12 jaar gratis, de gids is Luc Meert. 
 
Het Kluysbos is één van de 4 Natuurpunt-reservaten, beheerd door vzw De Mark. Het is een authentiek bron-loofbos met in de lente prachtige tapijten van voorjaarsbloeiers (bosanamonen, wilde hyacinten, daslook, dotterbloemen, enz.). Deze vormen het hoofdthema van de wandeling, maar daarnaast hebben we ook oog voor andere lenteboden zoals de vele vogels, en voor het spectaculaire Pajotse landschap op de flanken van de Bosberg. Voorzie waterdicht schoeisel en gepaste kledij, zeker tijdens een regenachtige periode

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief