Een internet radio Memory is geboren in het Pajottenland

C21

Een internet radio Memory is geboren in het Pajottenland

Backdrop-01
 
Geboren uit het hart van 2 doorleefde DJ’s en getogen in het hartje Pajottenland stellen wij u Radio Memory voor. Hilde Bruyneel en Rudy Stichelmeyer (ex-PROS DJ’s)  samen met Kelly Ots als jong brein achter deze VZW hebben de handen in elkaar geslagen waardoor deze prachtige Internet Radio geboren werd. Ze gaan van start vanaf 1 mei.
 
Gebaseerd op de muziek voor zowel Jan met de pet als de typische genieter van allerhande genres zoals Rock, Latin, Hip Hop, Kleinkunst, Hip Hop, Franse en Duitse songs brengen we u 24/7 de mooiste mengelmoes aan liedjes. De nieuwste Nederlandstalige platen, gemengd met oude krakers in verschillende talen, komen bij ons aan bod. Maar wij hebben ook aan de jeugd gedacht waardoor u bij ons van de grootste hits en popsongs, evenals top mixen van de bovenste plank kan genieten.
 
Hoort u graag een bepaalde plaat, geen nood, u kan ons altijd bellen en die volledig gratis aanvragen. Wil je tevens de groetjes overbrengen, dat kan ook bij ons tijdens alle live programma’s. Radio Memory, De Beste Muziek Hoor Je Hier! Vanaf 1 mei gaan ze van start

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 10 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 30 mei 2024

archief