De internet radio Memory is nu echt geboren in het Pajottenland

C21

De internet radio Memory is nu echt geboren in het Pajottenland

Editie_herne_radio_2__kopie_
Een nieuwe internetradio gaat van start.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_radio_3__kopie_
Freddy Danau kwam een kijkje nemen bij Hilde en DJ Piet.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_radio_4__kopie_
Rudolf Stevens, Hilde, De Ambiboys, Jonathan, Freddy Danau en Kirsten Cobbaut. Foto Marc Colpaert
 
Op 1 mei werd de start gegeven van een nieuwe internetradio voor het Pajottenland, namelijk Radio Memory die gevestigd zijn in het centrum van Herne. Ze brengen allerhande genres zoals Rock, Latin, Hip Hop, Kleinkunst, Hip Hop, Nederlandstalige, Franse en Duitse songs en dit brengen ze u 24/7. Heel wat vrouwelijke DJ's allemaal vrijwilligers zetten samen hun schouders onder dit project. 
 
Geboren uit het hart van 2 doorleefde DJ’s en getogen in het hartje Pajottenland werd Radio Memory voorgesteld. Hilde Bruyneel en Rudy Stichelmeyer (ex-PROS DJ’s)  samen met Kelly Ots als jong brein achter deze VZW hebben de handen in elkaar geslagen waardoor deze prachtige Internet Radio geboren werd. 
 
Gebaseerd op de muziek voor zowel Jan met de pet als de typische genieter van allerhande genres zoals Rock, Latin, Hip Hop, Kleinkunst, Hip Hop, Franse en Duitse songs brengen we u 24/7 de mooiste mengelmoes aan liedjes. De nieuwste Nederlandstalige platen, gemengd met oude krakers in verschillende talen, komen bij hen aan bod. Maar ze hebben ook aan de jeugd gedacht waardoor u bij hen van de grootste hits en popsongs, evenals top mixen van de bovenste plank kan genieten.
 
Hoort u graag een bepaalde plaat, geen nood, u kan ons altijd bellen en die volledig gratis aanvragen. Wil je tevens de groetjes overbrengen, dat kan ook bij ons tijdens alle live programma’s. Radio Memory, De Beste Muziek Hoor Je Hier! De officiële start werd geven op 1 mei om 14 uur en dit samen met tal van bekende mensen zoals Freddy Danau, de zanger van Sanseveria en wereldberoemd na zijn optreden in The Voice Senior. Verder waren ook nog aanwezig Rudolf Stevens, De Ambiboys, Jonathan, en Kirsten Cobbaut.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 10 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 30 mei 2024

archief