Ga op zoek in het Pajottenland samen met de Pajotse speurtochten van de vzw Ambassadeurs

C21

Ga op zoek in het Pajottenland samen met de Pajotse speurtochten van de vzw Ambassadeurs

Flyer_speurtocht_2024__kopie_
De Pajotse speurtochten komen er aan en zijn uit te voeren vanaf 1 juni  tot en met 30 september en dit 7/7. Tijdens de speurtochten ga je op ontdekking doorheen het Pajottenland en Zennevallei.  Je gaat speuren bij de ambassadeurs en maakt kans op geschenken uit de mooie prijzenpot met o.a. verblijf in B&B, restaurantbons, streekproductpakketten. Meer info bij de Streekshop K&C ter hoogte van de Ninoofsesteenweg in Vollezele
 
Hoe? Er werden dit jaar 4 fietsroutes (elk +/ 30km)samengesteld en 1 auto-/scooterroute (+/- 90km), vooral de auto speurtochtenlopen goed,met dank aan het minder goede weer.
 Fietsspeurtochten vanuit  1: Halle ; 2:Roosdaal ; 3:Vollezele ; Pepingen.
 
PRIJS: 6 euro online te bestellen via www.pajottenlandambassadeursshop.be of afhalen op het secretariaat te Vollezele bij Streekshop K&C aan 8 euro (papieren versie)
 
Wie zijn de Ambassadeurs?
 De Ambassadeurs van het Pajottenland zijn producenten, streekproductenwinkels, horeca, B&B’s en recreatie die voldoen aan een sterk criteria omtrent het Pajottenland.  Iedereen moet in de 1ste plaats een hart hebben voor het Pajottenland, de streek vertegenwoordigen zowel in onze eigen streekprodukten, op vlak van toerisme en cultuur, en in samenwerking met onze Ambassadeurs.  

Volg zeker alle verdere evenementen op de facebookpagina van “Ambassadeurs van het Pajottenland” want ze hebben dit jaar nog enkele komende events!  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief