Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

C21

Provincie zet in op kennis van het Nederlands Nederlands op de werkvloer bij OCMW Rode

Img_8331
 

 Het OCMW van Sint-Genesius-Rode organiseert, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant, gerichte taalcoaching voor anderstalige zorgmedewerkers. De bedoeling is om deze medewerkers te stimuleren om actiever het Nederlands te gebruiken op de werkvloer in hun contacten met de bewoners.

 
 

Klik hier om meer te lezen

 
28 nov 2023
Marc Sluys
 

SINT-GENESIUS-RODE Bal van Ro blijft voor een goed doel

Editiepajot_bart_devill___bal_van_ro23
Foto Bart Devillé
 

 Het is aftellen naar de volgende editie van het Bal van Ro op zaterdag 18 november 2023 in het C.C. Wauterbos in Sint-Genesius-Rode. Het “Bal van Ro” is daarmee aan haar 4de editie toe en wordt opnieuw georganiseerd door vzw de Kameroade van Ro met als bedoeling een goed doel te steunen uit de regio of met een sterke plaatselijke link. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 nov 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE Verkeerscontrole Politiezone Rode en Vlabel

Editiepajot_bart_devill___zoni__nwoudlaan_
Ingezonden foto
 

 

8 November deed de verkeersdienst van de Politiezone Rode i.s.m. Vlabel(Vlaamse belastingdienst) een verkeerscontrole op de Zoniënwoudlaan in Sint-Genesius-Rode. PZ Rode zette 5 personeelsleden in, VLABEL zette 6 personeelsleden in waaronder een motard voor interceptie. VLABEL haalde voor 13.000 euro op aan niet betaalde belastingen, takelde een voertuig vanwege een openstaande schuld van 10.300 euro en startte twee dossiers op vanwege oneigenlijke inschrijving.

De verkeersdienst konden 13 onmiddellijke inningen opstellen, twee PV’s en 6 Processen-Verbaal van waarschuwing (Keuring, gordeldracht, technische eisen, GSM gebruik en inschrijving).

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 nov 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE - Het Kinderuur heeft eens te meer heel wat te bieden

Editiepajot_bart_devill___kinderuur2023
Foto Bart Devillé
 

 Het Kinderuur is in Sint-Genesius-Rode, de regio en op vele plaatsen in Vlaanderen niet meer weg te denken. Sinterklaas komt weer heel kort bij en dan staat het Kinderuur telkens paraat voor heel wat optredens. Dit jaar wordt de lat zeer hoog gelegd: Meer dan 40 acteurs en medewerkers spelen mee in de productie. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 nov 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief