GERAARDSBERGEN - Dorpsraad Ophasselt gaat ervoor!

C21

GERAARDSBERGEN - Dorpsraad Ophasselt gaat ervoor!

Jp_van_liefferinge_-_ophasselt
Ingezonden foto
 

De dorpsraad van Ophasselt, die vorig jaar opgericht werd als structureel overlegplatform (samengesteld uit vrijwilligers) tussen de deelgemeente en het stadsbestuur van Geraardsbergen, ziet zijn tussenkomsten ingevolgd."

Enkele punten die reeds op de eerste vergaderingen aan bod kwamen, was de erbarmelijke staat van de klinkers aan en rond de parking van De Garve (vele lagen los, lagen verspreid en waren een gevaar voor iedere voetganger) en het speelpleintje achter De Garve was in bedenkelijke staat.
Voorzitter van de dorpsraad Jean-Paul Van Liefferinge en het voltallige bestuur zijn heel blij dat het pleintje ondertussen heraangelegd is en dat het stadsbestuur hen nu ook verteld heeft binnenkort twee petanquepleinen aan te leggen aan het speelpleintje en meteen ook een nieuw speeldorp te voorzien. “Het speelpleintje was ronduit onveilig voor de kinderen en dringend aan vervanging toe” aldus Jean-Paul Van Liefferinge.
Jean-Paul Van Liefferinge vervolgt: “dit geeft aan dat de dorpsraad echt werkt. We hopen dat dit een signaal kan zijn voor de inwoners van Ophasselt dat we het welzijn van de inwoners voorop stellen. We zijn ook altijd bereikbaar voor suggesties en vragen op dorpsraadophasselt@gmail.com.”
De dorpsraden zijn een project van burgemeester Guido De Padt, bevoegd voor participatie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief