DILBEEK - Amigo en Leopoldsburg zorgen voor spektakel

C21

DILBEEK - Amigo en Leopoldsburg zorgen voor spektakel

Editiepajot_dilbeek_kissami_mounier_foto_ivo_lemaire

Een gelijkopgaande sportieve wedstrijd, ploegen uitgaande van hun eigen kracht, spektakel op hoog niveau en een terecht gelijkspel. Wat kunnen de supporters nog meer wensen. Zoals gezegd gaf deze topper wat van een topper mag worden verwacht. Topvoetbal van de bovenste plank.

In de beginminuten probeerden de Limburgers het AMIGO, dat aantrad zonder de gekwetste maar toch zo belangrijke Kris GIELENS, het laken naar zich toe te trekken. Na enkele gevaarlijke standjes voor het AMIGO doel kon de van Hoboken overgekomen Kurt VERMEIREN de score openen. 5': 1-0.

Schepdaal maakte na een snelle tegenaanval en een afstandsschot van één van de mannen in form, Hafid MOUTTOUD snel gelijk. 8': 1-1. De wedstrijd ging vanaf dat ogenblik op en neer. Een meer man situatie van de thuisploeg werd gelukkig niet benut. In de 20' besloot de doorgebroken Bilal op de thuisgoallie. In het geharrewar dat er op volgde gaf Mounier KISSAMI de indruk te zullen afdrukken, stopte zijn schot en omspeelde op een sublieme en technisch hoogstaande manier de thuisdoelman: 1-2.

Toch gaf AMIGO de voorsprong in de eerste periode nog uit handen. Een perfecte dieptepas werd in één tijd door de vrijstaande Peeters afgewerkt. 27': 2-2. Leopoldsburg ging zelfs met een 3-2 voorsprong rusten na een perfect afstandsschot van Brepoels. 30': 3-2.

De tweede periode begon gelijkopgaand. Een thuisspeler besloot hard op de doelpaal. Ook de AMIGO boys lieten zich niet onbetuigd. Een afschamper van Luis ARANHA bracht de gelijkmaker op. 34': 3-3. Beide ploegen verzuimden in de slotfase nog een 3 tegen 1 situatie te benutten. Eindscore: 3-3.

Deze wedstrijd geleid door een voortreffelijke NIHOUL gaf spektakel en eindigde op een billijk gelijkspel.

Een sterk verzwakt AMIGO werd de morele winnaar van deze Topper.
- Kris GIELENS gekwetst.
- Kenny SERGEANT speelde licht gekwetst.
- Frank LUYPAERT gekwetst.
- Luc NYS afwezig door werkomstandigheden.
- Gelukkig werd het dipje van onze balgoochelaars prachtig opgevangen door de voortreffelijk prestatie van Yves HEREMANS, Mounier KISSAMI en Hafid MOUTOUD. Of hoe ondanks onze kleine kern AMIGO toch Top blijft.

Amigo Toyota Schepdaal: Sergeant, Heremans, El Hafid, Kissami, Moutoud, Aranha, Lucas Diniz, Fieremans.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2009
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief