DILBEEK - Veiliger fietsen op de Ninoofsesteenweg

C21

DILBEEK - Veiliger fietsen op de Ninoofsesteenweg

Colpaert_galmaarden_fietsen_1__kopie_
Illustratiebeeld foto Marc Colpaert
 
Aangepaste planning voor werken aan fietspaden tussen spoorweg en Jan de Trochstraat in Dilbeek. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt sinds midden oktober 2023 in beide richtingen de fietspaden op de Ninoofsesteenweg (N8) in Dilbeek. De nutsmaatschappijen voeren algemene herstellingswerken uit. Door de slechte weersomstandigheden van de laatste weken verlopen deze grondwerken moeizaam.
De werf heeft daardoor sterke vertraging opgelopen en de aannemer past de planning aan. De vernieuwing van het fietspad richting Ninove wordt pas vanaf januari 2024 uitgevoerd, zodat de rijweg en de zijstraten tijdens de feestdagen goed bereikbaar blijven. In de huidige planning lopen de werken dan verder tot in februari 2024.
 
Aangepaste fasering van de werken
 
De nutsmaatschappij werkt nog verder tot en met vrijdag 24 november. Ondertussen werkt de aannemer verder aan de heropbouw van het fietspad richting Brussel. Voor de start van de Kerstvakantie zou het nieuwe fietspad aan die kant afgewerkt zijn. In de rijrichting van Ninove wordt er eventueel met voorbereidende werken gestart die voor weinig hinder zorgen. Pas na de feestdagen start de opbraak van het fietspad en de aanpassingen ter hoogte van de zijstraten op de Ninoofsesteenweg.  Zo liggen er geen open sleuven door afbraakwerken aan het fietspad en is er tijdelijk weinig tot geen hinder voor omwonenden in de werfzone.  De verkeerssituatie tijdens de werken verandert niet

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 28 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief