DILBEEK - Goud voor postontvanger

C21

DILBEEK - Goud voor postontvanger

Editiepajot_dilbeek_goud_desmal_foto_jean-pierre_schoukens
Afgelopen weekend vierde de gewezen postontvanger Raymond Smal zijn gouden bruiloft met Maria De Mesmaeker. - Foto Jean-Pierre Schoukens
 

Een dringende behoefte bracht Raymond Smal en Maria De Mesmaeker meer dan vijftig jaar geleden bij elkaar. Dat mondde uit in hun huwelijk op 14 november 1959 in Anderlecht. Dag op dag vijftig jaar later vierden zij hun gouden bruiloft op het gemeentehuis van Dilbeek.

Hoe een dubbeltje rollen kan… Eind de jaren vijftig moest Raymond Smal dringend zijn behoefte doen en stapte café Congo Belle aan het Rad binnen. Daar viel zijn oog onmiddellijk op Maria De Mesmaeker. Die liefde op het eerste gezicht duurt nu al vijftig jaar. Een dochter en een zoon, twee kleindochters, twee achterkleinkinderen en een derde achterkleinkind op komst zijn intussen de familie komen versterken. Raymond Smal heeft een carrière bij De Post achter de rug. Hij ging als postontvanger met pensioen.
Het echtpaar woont op de Mussebeeklaan in Itterbeek. Raymond werd geboren in Anderlecht op 1 september 1941, Maria in Pamel op 20 maart 1942.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 okt 2022

archief