ING Belgie lanceert pre-registratie voor digitale, promotionele termijnrekening in aanloop naar vervaldag Staatsbon

C21

ING Belgie lanceert pre-registratie voor digitale, promotionele termijnrekening in aanloop naar vervaldag Staatsbon

A_ing_kortje
ING België opent vanaf vandaag de pre-registratie om geïnformeerd te worden over de actie die van toepassing zal zijn bij opening van de promo op de termijnrekening. De bank biedt deze mogelijkheid aan in de aanloop naar de vervaldag van de Staatsbon op 4 september. Concreet kan iedereen zich tot 20 augustus pre-registreren om een bonus te ontvangen, bovenop de rente verkregen door het openen van een digitale, promotionele termijnrekening. Deze pre-registratie is weliswaar zonder enige verplichting. Eind augustus volgt de aankondiging van de finale rente, waarvoor het de moeite loont om tot die tijd geduld te oefenen. Pas dan kan de klant beslissen of en hoe hij de promotionele termijnrekening wenst te openen. Met dit initiatief zet de bank zijn ambitie kracht bij om de spaar- en beleggingsmarkt toegankelijk te maken voor iedereen.
 
Wat deze termijnrekening onderscheidt van andere spaar- en beleggingsproducten is de promotionele actie die eraan gekoppeld is. De pre-registratie is volledig flexibel en houdt bovendien geen enkele verplichting in. Er wordt met andere woorden geen boete toegepast indien klanten beslissen om toch geen termijnrekening te openen. Wie zich gepreregistreerd heeft en vervolgens, tijdens de campagne (vanaf eind augustus) beslist om een termijnrekening te openen, kan bovendien rekenen op een bonus van 0,20% brutojaarrente en dit ongeacht het bedrag. Deze bonus zal na de looptijd van de termijnrekening worden uitbetaald, samen met het kapitaal en de rente.
 
Eenvoudig én vlot toegankelijk
 
Van zodra de rente bekend wordt gemaakt, heeft de klant absolute keuzevrijheid of hij de ING-termijnrekening wenst te openen en de manier waarop: vanuit je zetel, 100% digitaal via de ING Banking-app of Home’Bank, of via één van de ING-kantoren.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief