Huis van het Kind bij je thuis in LEEUW

C21

Huis van het Kind bij je thuis in LEEUW

Lenteboom
 

De lente is weer in het land! En dat willen ze in Huis van het Kind niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Door middel van een lenteboom willen ze hun locatie opfleuren en ook jij kan daarbij helpen!  

Dit idee komt van de lokale dienstencentra. In elk dienstencentrum staat een lenteboom die ondertussen al mooi versierd werd met vlinders, bloemen, vogels … door enkele creatieve senioren. In samenwerking met de dienstencentra is Huis van het Kind dan ook aan de slag gegaan.

Via afhaalpakketten kunnen kinderen, samen met hun ouders of grootouders, thuis leuke versieringen knutselen zoals een vlinder in foam, een bloem in vilt en een vlinder of konijn om te plooien in papier. 

In de pakketten bevinden zich steeds 2 stuks zodat je 1 stuk thuis kan bijhouden en het andere kan je terugbezorgen aan Huis van het Kind om in hun lenteboom te hangen.

 

An Speeckaert, schepen van Jeugd en Gezin: “Met deze lenteboom willen we toch een soort van verbondenheid creëren in deze coronatijden. Bezoekers van de ruilwinkel en het consultatiebureau Kind en Gezin kunnen dan genieten van een prachtige boom, versierd door kinderen.

 

Wil jij zo’n knutselpakketje? Maak dan gauw een afspraak om het af te halen in Huis van het Kind via onderstaande contactgegevens (zolang de voorraad strekt).
Wie een knutselpakketje komt afhalen, spaart bovendien een UiTPAS punt! 

 

Huis van het Kind zit ook de komende maanden niet stil. Er staan dan ook nog andere (coronaproof) activiteiten en lezingen op het programma. Hou dus zeker de facebookpagina of website in de gaten. Dit voorjaar organiseren we o.a. knutselen met vilt (afhaalpakketten), online babymassage, yoga-reeksen voor kinderen tussen 2,5 en 10 jaar, lezing communiceren met je kind, infosessie rond covid19-vaccinatie tijdens de zwangerschap … 

 

Voor meer info: bel 0490 58 85 70 of 0497 51 68 66, of mail naar huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief