Femma DWORP viert Kerstmis

C21

Femma DWORP viert Kerstmis

Editiepajot_beersel
Het bestuur en Emilie bij de stand van BZN. - Foto's © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
De 3 kokken foto © Elsie De Greef
 

Naar jaarlijkse gewoonte werd het kerstfeest van Femma Dworp georganiseerd in zaal “Ons Huis” in Dworp. Een paar creatieve leden hadden hun beste beentje voorgezet voor het aankleden en versieren van de zaal en de tafels. De leden kregen bij het binnenkomen een aperitief aangeboden en werden onthaald door bestuurslid Chris Desmet. Lea Felis las de bezinning voor en daarna volgde een warm avondmaal.

De maaltijd werd bereid door 3 mannen van KWB: Gilbert Wastiels, Lode Cornelis en Piet Onnockx. De avond werd afgesloten met een ontspanning met name “Den Tjoep en co”. Het feest stond garant voor bezinning, lekker eten, toffe animatie en vooral een gezellig samenzijn.

Er werden ook artikelen verkocht van Bond zonder naam, elk jaar zet Emilie Desmet zich daar voor in.

Femma Dworp kan terugblikken op een succesvol jaar met tal van activiteiten. Er was voor iedereen wel wat, koken, breien, lichtslingers maken, het sinterklaasfeest, het bezoek aan de Nationale luchthaven en nog vele andere activiteiten. Er werd veel plezier gemaakt en ook af en toe eens gesakkerd wanneer het knutselen niet zo goed lukte. Het was een goed gevuld programma met als afsluiter het jaarlijkse kerstfeest.

De ganse ploeg van Femma Dworp wenst iedereen prettige feestdagen. Voorzitster, Marie-Thérèse Denblinden: “Wij hopen onze leden te kunnen verwelkomen op onze activiteiten van 2013 want ook volgend jaar is er weer een gevarieerd programma. Voor een volledig overzicht van de activiteiten van 2013 kan u nu reeds terecht op onze website http://www.femma.be/Dworp"

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2012
Elsie De greef
Elsie De greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief