BEERSEL - Winterse temperaturen op Lentejogging in Dworp

C21

BEERSEL - Winterse temperaturen op Lentejogging in Dworp

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / De start van de 11,6km
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Lintermans Koen, de winnaar van de 11,6km
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Swalens Jessy, de eerste dame van de 11,6km
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Opwarmen in 'Ons Huis'
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Je kon alles volgen door Stadsradio Halle
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Bij Isabel en Peter kon je terecht voor wat meer 'power'
 

De zon was niet van de partij afgelopen zaterdag op de 23ste Lentejogging in Dworp, ingericht door Joggers Beersel. Door de gure wind en de ijzige temperaturen leek het meer op een winterjogging. Ondanks dit alles werd het een vlekkeloze organisatie en kwamen er toch nog meer dan 350 deelnemers opdagen.

De kinderen waren met een 25-tal om het weer te trotseren en de allerkleinsten beten de spits af en streden moedig voor hun plaatsje, om later hun verrassingspakketje af te halen.

Op de familiejogging over 4,7 km stond er geen maat op Goedefroot Jonathan van het Olympic Running Team, op de tweede plaats eindigde Mommaert Wouter van OEH. Bij de dames was de overwinning voor de plaatselijke beloftevolle Pauwelyn Yana eveneens aangesloten bij OEH.

Voor de Lentejogging over 11,6 km door het Hallerbos kwamen er 153 moedigen opdagen. Al vlug na de start vormde er zich een kopgroep van 3 atleten. Na de lange beklimming naar het bos toe nam de latere winnaar afstand van zijn 2 kompanen en liep onbedreigd naar de overwinning toe. Debremaeker Kevin die ondanks een weekje ziekte toch van start ging en mee deel uitmaakte van het trio moest later ook de rol lossen en later de strijd staakte, zodoende finishte Mahia Sebastien op de tweede plaats op 1’30” van de overwinnaar. De derde plaats werd ingenomen door Wouters Chris die tevens eerste master werd. Overwinnaar werd triatleet Lintermans Koen, die zich vorig jaar nog moest tevreden stellen met een korte ereplaats nu het hoogste schavotje mocht beklimmen. Bij de dames haalde Swalens Jessy van BVL het met een minuutje voorsprong op Bouquiaux Evie die op haar beurt gevolgd werd door Descornez Christine.

De organisatoren danken alle clubs, atleten en vrijwilligers voor hun aanwezigheid die ondanks deweersomstandigheden het beste van zichzelf toonden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief