BEERSEL - Fietsenwinkel in Dworp wordt overgenomen door Jelle Ocula

C21

BEERSEL - Fietsenwinkel in Dworp wordt overgenomen door Jelle Ocula

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 

Jelle Ocula zet de voormalige zaak in t centrum Dworp, Beling 4, van Flup Vandenbrande verder. De naam is vanaf nu Fietsspeciaalzaak ’t Veloske. Jelle was al sinds zijn kindertijd gepassioneerd door de wielersport en nu heeft hij zijn droom gerealiseerd, een fietsenspeciaalzaak openen.

Jelle: "De passie van de fiets is gekomen vanuit de techniek en natuurlijk ook wel van het sportieve, wat een groot deel uitmaakt van mijn leven. De fiets heeft voor mij altijd al een betekenis gehad en ik heb dan de beslissing genomen ervoor naar school te gaan en door mijn stage ben ik dan beland bij Flup (Vandenbrande Sport). Toen Flup op pensioen ging, was dit een mooie kans voor mij om de zaak over te nemen, de naam heb ik wel veranderd in ’t Veloske, wat zeker hier in Dworp me een leuke naam leek. Ik verkoop fietsen van oa Focus, Wilier en Thompson, maar alle herstellingen zijn welkom, ik weiger zo goed als geen fietsen. Met de opmars van de elektrische fiets is het natuurlijk niet weg te denken dat je je moet bijscholen en dit doe ik nog wekelijks om optimaal bij te blijven met de nieuwste trends in de fietswereld. Iedereen is van harte welkom om eens binnen te springen.”

De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 14u tot 18u30 en zaterdag van 9 tot 17 uur.

Meer info over deze zaak via facebook ’t Veloske of tveloske@gmail.com of 02 380 45 20 of 04 74 46 69 11

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief