PZ RODE voerde verkeersactie uit in LINKEBEEK

C21

PZ RODE voerde verkeersactie uit in LINKEBEEK

Editiepajot_politielogo

De PZ Rode heeft in het kader van het Zonaal Veiligheidsplan PZ Rode, een verkeersactie uitgevoerd in de gemeente Linkebeek, Brouwerijstraat. Deze verkeersactie werd uitgevoerd op 11.06.13 tussen 07.30 uur en 12.00 uur.
 
In samenwerking met onze partner VLABEL (Vlaamse Belastingsdienst) werden de bestuurders onderworpen aan een algemene verkeerscontrole met extra aandacht naar keuring en verzekering toe van de voertuigen. Wanbetalers inzake verkeersbelasting werden tevens staande gehouden. In totaal werden er 406 personenauto’s en 7 vrachtwagens via scanning gecontroleerd. Twee voertuigen werden getakeld wegens niet verzekering.
 
Eén chauffeur werd ’s morgens positief bevonden tijdens een alcoholtest en gezien de betrokken persoon een buitenlander is diende hij de boete onmiddellijk te betalen en werd zijn rijbewijs met onmiddellijke ingang ingetrokken, na contactname met het politieparket.
 
Verder werden er processen-verbaal uitgeschreven voor voertuigen waarbij de keuring reeds geruime tijd vervallen is. De totale geïnde som inzake fraude verkeersbelasting bedroeg 9650 euro.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 03 apr 2024
Hugo Deville | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 feb 2024

archief