LINKEBEEK G.C. De Moelie organiseert Wandelzoektocht

C21

LINKEBEEK G.C. De Moelie organiseert Wandelzoektocht

Editiepajot_bart_devill___demoelie
ingezonden foto
 

 Gemeenschapscentrum De Moelie organiseert in Linkebeek een wandelzoektocht onder het thema “Schatten van Linkebeek”. Van 19 oktober tot 30 november kan je de pittoreske plekjes van Linkebeek ontdekken tijdens een interactieve wandelzoektocht voor jong en oud. Trek je stapschoenen aan en ga mee op pad!

 
 
Je vertrekt vanuit GC de Moelie voor een 7km-lange tocht langs kronkelende beekjes, schitterende panorama’s en groene stukjes Linkebeek. Het startpakket wijst je de weg. Hierin vind je een wandelkaart waarop het volledige parcours staat, een deelnamekaart en de spelregels. De wandeltocht stap je op je eigen tempo op een tijdstip naar keuze, alleen of in groep.
Op je tocht kom je 11 QR-codes tegen die je kan scannen met je smartphone. Zo krijg je enkele leuke weetjes over Linkebeek te lezen. Sommige QR-codes geven je naast een weetje ook een getal. Verzamel ze allemaal en noteer de getallen in de gevonden volgorde op je deelnamekaart. De tocht brengt je uiteindelijk naar een kluis in Eetstaminee de Moelie. Kraak de kluis met je gevonden code en drop je deelnamekaart in de box die je in de kluis vindt. Missie geslaagd! Je maakt kans op een virtuele realiteitsbril ter waarde van 429 euro. Op 1 december trekt een onschuldige hand de gelukkige winnaar. Wil je graag meedoen? Nog tot 23 november kan je online via de website een startpakket (in 4 talen) kopen voor 5 euro en komen ophalen in de Moelie. Je kan er ook voor kiezen om het pakket ter plaatse in de Moelie of het Eetstaminee van de Moelie aan te kopen (tot 30 november 12.00 uur). Info/inschrijvingen: www.demoelie.be – 02 380 77 51 – op het onthaal van de Moelie en in Eetstaminee de Moelie tijdens de openingsuren. De deelnemers dienen er wel rekening mee te houden dat het in het centrum van Linkebeek verplicht is om een mondmasker te dragen. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief