LINKEBEEK - GC De Moelie zoekt vrijwilligers om boeken te kaften

C21

LINKEBEEK - GC De Moelie zoekt vrijwilligers om boeken te kaften

Ezelsoor_banner
EP

Op woensdag 3 september van 13uur tot 16 uur organiseert GC de Moelie in het gemeenschapscentrum ‘Ezelsoor’. Dit is een gratis boekenkaftdag waar ouders en kinderen samen hun boeken komen kaften. Bij het binnenkomen krijg je vijf soorten kaftpapier waarmee je aan de slag kan. Maar je kan er ook komen genieten van duizend-en-één dingen.

Een gezellig praatje doen in het ‘Ezelsoorcafé’, een stapje zetten in een vrijetijdsmarkt waar gezinnen kennis kunnen maken met het vrijetijdsaanbod van Linkebeek of deelnemen aan één van de workshops (pimp je brooddoos, kunst maken met planken, je eigen gepersonaliseerd T-shirt maken).
Als je daarnaast ook nog even de tijd vind om bij de illustrator te passeren om je boek te laten “bekladden” door zijn meesterwerken, mag je zeker eens aan zijn oor gaan trekken om hem aan het werk te zetten. Kortom, je zal je zeker niet vervelen.
Maar het hoofddoel van deze dag is om je boeken te kaften. Dit kan men niet alleen. Daarom doet GC De Moelie een warme oproep naar vrijwilligers met het nodige ‘fingerspitzengefühl’. Ben je deze dag vrij en wil je wel een handje komen toesteken om boeken te kaften? Neem dan zeker contact op met Dirk Craps (dirk.craps@derand.be  of 02/380 39 89).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jul 2014
Hugo Devillé
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief