Cultuurraad LINKEBEEK organiseert quiz in de Moelie

C21

Cultuurraad LINKEBEEK organiseert quiz in de Moelie

Editiepajot_linkebeek
Ingezonden foto
 

Op 18 oktober om 19u30 organiseert de cultuurraad Linkebeek terug een quiz in de Moelie. Ze lieten er uitzonderlijk eens een jaartje tussen maar hij is terug, de quiz van de cultuurraad heeft na vele jaren de nodige anciënniteit verworven en ze kunnen dan ook spreken van een steeds gesmaakte klassieker.

Deze editie heeft veel met dozen te maken. Wat kan je zoal met dozen doen? De hoofdgedachte blijft nog steeds dezelfde. Al wie uitkijkt naar een avond spelplezier is welkom.

Jan Otten van de cultuurraad: “We blijven ver weg van de vragen naar de derde president van de Verenigde Staten en zoeken het veelal niet te ver. Daar komt nog bij dat de wat moeilijkere vragen veelal in een meerkeuzevraag gegoten werden en wat gis en gokwerk nog punten kan opleveren. De praktische proeven geven dan weer de kans aan de handige onder jullie, om zich op dat vlak te onderscheiden en meteen heel wat punten voor de ploeg te verzamelen. Er rest jullie dus nog één ding te doen, zoek nog vijf personen en vijf euro bijeen en bel of mail naar de Moelie voor de inschrijving van je ploeg. Slechts 20 ploegen worden toegelaten.”

Inschrijven: GC de Moelie
Sint-Sebastiaanstraat 14
1630 Linkebeek
02 380 77 51
mailto:info@demoelie.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief