Terug Repair Cafe in LINKEBEEK

C21

Terug Repair Cafe in LINKEBEEK

Editiepajot_bart_devill___repair_caf___linkebeek_mei
 

Het Repair Café keert terug op zondag 31 maart in G.C. de Moelie. De vrijwilligers zijn op de afspraak tussen 14 en 17.15u.

De afgelopen 10 jaar was dit project een plek waar, dankzij het plezier en de vaardigheden van de herstellers, heel wat voorwerpen weer leven vonden. En wanneer men voor hen niets meer konden doen, konden de eigenaars ze gemakkelijker kwijt op een plaats, zoals het containerpark, waar hun grondstoffen worden gerecycleerd.

Met het Repair Café wil men ook een plek van gezelligheid bieden die voor iedereen toegankelijk is op zondagnamiddag…. Een plek waar iedereen zich welkom voelt en ook heerlijke zelfgemaakte taarten kan vinden voor een redelijke prijs en waar iedere geïnteresseerde bij de Gratiferia spullen in goede staat kan inleveren die een nieuwe eigenaar blij kunnen maken. Je hoeft geen spullen af te geven om iets op te kunnen halen, het is een gratis weggevertje. Meer omdat er geen opslagruimte voorhanden is, vraagt men de inleveraars om hun voorwerpen die geen amateurs zouden hebben gevonden aan het einde van de sessie, rond 17.15u, terug te komen halen.

De open ateliers zijn: elektro, kleine meubels en speelgoed, naaien, fietsen, computers, slijpen en fantasiejuwelen. Er wordt wel gevraagd om er voor te zorgen dat de voorwerpen  netjes zijn en gebruiksaanwijzingen, accessoires(kabels…) en/of wat nodig is om de werking te controleren, mee te brengen. Alle  info over de organisatie vindt men op de website www.repaircafelinkebeek.be . Eventuele vragen kunnen worden gericht aan repaircafelinkebeek@gmail.com .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2024
Hugo Deville
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief