REGIO - Laatste kans op vaccin op donderdag 9 september en van start met derde prik

C21 Css

REGIO - Laatste kans op vaccin op donderdag 9 september en van start met derde prik

Koornmolen_nieuw
Dit is de nieuwe ingang van het vaccinatiecentrum in De Koornmolen.- Foto Marc Colpaert
 
Op donderdag 9 september kunnen Pajotten die voor de eerste keer een vaccin moet krijgen, terecht in het Vaccinatiecentrum Koornmolen. Inwoners die eerder niet konden langskomen of het vaccin weigerden, krijgen die dag de laatste kan om zich te laten vaccineren en zo zichzelf én hun omgeving te beschermen. Het mag ook zonder afspraak. "Ook zal er deze maand nog een aantal mensen een derde prik krijgen", laat burgemeester Michel Doomst ons zojuist weten.
 
 
Aangezien het Vaccinatiecentrum Koornmolen half oktober definitief de deuren sluit, willen ze graag zoveel mogelijk inwoners uit Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik of Roosdaal de kans geven zich te laten vaccineren. Wie een eerste vaccin krijgt op 9 september, kan tegen 30 september volledig gevaccineerd zijn. Ondertussen is de respons op deze eerste oproep niet denderend, ongeveer een 40 tal reacties. "We hopen dat veel Pajotten deze laatste kans grijpen en we zo de vaccinatiecampagne kunnen eindigen met een mooie vaccinatiegraad voor het Pajottenland. Bovendien biedt een volledig afgewerkt vaccinatieschema op dit moment de beste garantie op een zo laag mogelijk risico op een ernstige COVID-19-besmetting. U mag ook langskomen zonder afspraak, maar liever niet", aldus burgemeester Michel Doomst.
 
 
De burgemeester wist ons verder nog te vertellen dat nog deze maand een beperkt aantal mensen met onderliggende problemen een derde prik zullen krijgen in De Koornmolen. "Over hoeveel mensen dit gaat weten we vandaag nog niet", aldus Doomst. Een afspraak maken voor een vaccinatie met Pfizer of Johnson en Johnson?  Mail naar vaccinatie@gooik.be of bel naar 02 211 35 35 en laat je gegevens na op het antwoordapparaat.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2022

archief