BEERSEL - Boerderijbezoek bij Patchamama blijft populair

C21

BEERSEL - Boerderijbezoek bij Patchamama blijft populair

Editiepajot_beersel_sollenberg_foto_devill__
Foto Bart Devillé
 

Patchamama op de Sollenberg 3 in Huizingen is meer dan een ijssalon. Scholen kunnen er in het kader van ‘spelend leren’ ook terecht voor een boerderijbezoek. Er is in de regio blijkbaar nood aan een schoolhoeve of kinderboerderij.

De schoolbezoeken zitten dan ook in de lift. Immers de scholen die Patchamama de vijftien voorbije jaren reeds een bezoek brachten, waren altijd heel enthousiast. De meesten keren vaak ook elk jaar terug en ieder jaar komen er ook enkele scholen of klassen bij. Het komt er dan ook op aan om zo vroeg mogelijk een geschikte datum aan te vragen.
Voor de kleuters werd en wordt gezorgd dat er verschillende aaibare(en baby- dieren op de hoeve aanwezig zijn, waarover op hun niveau talloze weetjes worden verteld en waarbij ze wat kunnen helpen bij de verzorging ervan. Voor de kinderen van de lagere school worden wat meer activiteiten voorzien: ze kunnen al mee helpen met de verzorging van de dieren en zij leren ook over de zuivelbereiding, o.m. boter en choco maken en meehelpen aan het bereiden van hun middagmaal, dat inbegrepen is in de prijs.
Een hele dag begint om 9 uur en eindigt om 15u, kostprijs 10 euro per kind, alles inbegrepen. Meer info en reserveren: Veerle Samyn Sollenberg 3 1654 Huizingen, tel. 0473/620.238 of via veerlesamyn@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief