BEERSEL - ’25 jaar Feesten Ten Blote’ gevierd met eetfestijn en fototentoonstelling

C21

BEERSEL - ’25 jaar Feesten Ten Blote’ gevierd met eetfestijn en fototentoonstelling

Editiepajot_beersel_ten_blote_foto_devill__
Foto Bart Devillé
 

In zaal Centrum in Huizingen ging het jaarlijks eetfestijn van ‘Feesten ten Blote’ dit jaar gepaard met een fototentoonstelling met meer dan 1.000 foto’s en 300 persartikels van en over ‘Feesten ten Blote’ die al 25 jaar plaatsvonden.

Uit de grond gestampt door Luc Wauters en nadien overgenomen door Dirk Sterck, uiteraard met hun respectievelijke medewerkers, zijn deze ‘Feesten Ten Blote’ niet meer weg te denken uit het socio-culturele en verenigingsleven van Beersel. De eerste feesten met hun onvermijdelijke en legendarische recordpogingen vonden aanvankelijk plaats in het café zelf met o.m. in 1989 recordpoging toogzitten. Momenteel worden al twee weiden ingenomen met dito tenten. Alles samen werden er op Ten Blote maar liefst 25 records verbroken en 8 daar van kregen een vermelding in het Guiness Book of Records. Door de jaren heen werd het alsmaar moeilijker om in het Guiness Book te geraken.
Meer en meer wordt er wel aan gedacht om in de toekomst terug record pogingen te wagen. Dit verhoogt toch telkens de spanning en houdt uiteraard toch telkens de belangstellenden aan hun stoel gekluisterd… met alle gevolgen van dien.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief