BEERSEL - Herstellingswerken Steenweg naar Halle (N231)

C21

BEERSEL - Herstellingswerken Steenweg naar Halle (N231)

Werken_nieuw_bord_2013_p200

In de nacht van 18 op 19 maart worden dringende herstellingswerken uitgevoerd op de Steenweg naar Halle (N231). De rijbaan tussen het kruispunt met de Elsemheidelaan (garage Lebeau) tot het kruispunt met de Steenweg Eigenbrakel en de Zoniënwoudlaan (Vastiau-Godeau) wordt dan volledig afgesloten.

Volgens de huidige planning zal het agentschap Wegen en Verkeer tijdens de nachten van 18 en 19 maart 2013 dringende herstellingswerken uitvoeren op de Steenweg naar Halle (N231) in Beersel. De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt met de Elsemheidelaan in Beersel en het kruispunt met de Steenweg naar Eigenbrakel en de Zoniënwoudlaan.
Wegens aanhoudende winterschade en de daaraan gepaarde overlast wordt de toplaag asfalt afgefreesd en vervangen door een nieuwe asfaltlaag.
Om de werken sneller, vlotter en kwaliteitsvol te kunnen uitvoeren, wordt de Steenweg naar Halle (N231) volledig afgesloten voor het verkeer. Ook wordt er een parkeerverbod voorzien. Dit heeft als gevolg dat er geen toegang tot de eigendommen mogelijk is voor gemotoriseerd verkeer zowel op 18 maart als op 19 maart van 20u tot 7u de volgende ochtend. Voor doorgaand verkeer kan volgende omleiding gevolg worden: Elsemheidelaan – J.B. Woutersstraat – Grootbosstraat - Genstberg – Brusselsesteenweg.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief