Krav Maga zelfverdediging in het Provinciaal Domein van HUIZINGEN

C21

Krav Maga zelfverdediging in het Provinciaal Domein van HUIZINGEN

Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_halle
foto © Elsie De Greef
 

Op zondag was EKMA (European Krav Maga Academy) voor een “Outdoor training” van 3 uur op bezoek in het Provinciaal Domein van Huizingen. Er werd stevig getraind door een +/- 100 aanwezigen. De trainingen in Huizingen mochten een succes genoemd worden met aanwezigen uit al de EKMA vestigingen. In onze regio (Halle en Bassilly) is Instructor Debecker René verantwoordelijk voor de trainingen.

EKMA heeft vestigingen in Antwerpen, Sint Niklaas, Brasschaat, Halle, Bassilly, Louvain la Neuve, Amsterdam, Den Haag en Emden (D). Het is een professionele Academy (sinds 2009) met Hoofdkwartier in Borgerhout waar 7 dagen op 7 les gegeven wordt in Krav Maga. Dat Krav Maga in “de lift” zit bewijst het aantal aanvragen voor de lessen zelfverdediging, spijtig genoeg wordt onze maatschappij alsmaar agressiever, EKMA probeert daar een antwoord op te vinden.

Wat is Krav Maga? Debecker René: “Krav Maga (vert.: close combat), het befaamde Israëlische systeem van de ongewapende strijd, was nog tot voor kort een geheim systeem, een zelfverdedigingmethode, voorbehouden aan veiligheidsagenten van Mossad, Shabak, Yamam en leden van elite eenheden in het Israëlische leger. Het systeem werd overgenomen door het leger, de nationale politie en allerlei veiligheidsdiensten in binnen en buitenland, als de officiële methode van zelfverdediging en het ongewapende gevecht. Later werd het systeem aangepast aan de burgerij.
Krav Maga is een moderne en praktische zelfverdediging en zeer effectief. Omdat het gebaseerd is op natuurlijke reflexen en is het snel te leren. Geen moeilijke kata's of ingewikkelde bewegingen maar bruikbare technieken. Krav Maga is 200% zelfverdediging.”

Op volgende data zullen er initiatielessen gegeven worden in de Basisschool “Triangel” Brusselstraat 27 te 1760 Roosdaal. Op zondag 10/3 - 17/3 - 24/3 – 7/4 en 14/4 telkens van 10:00 tot 11:30

Er wordt ook les gegeven elke maandag en woensdag in Halle van 19:30 tot 21 uur en op dinsdag in Bassilly (Prov Henegouwen) van 19:30 tot 21uur.

INTERESSE: Probeer het eens uit en mail of bel je aanwezigheid : rosebank@telenet.be of 0473 49 73 83  (Alle info, Debecker René)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief