Toerisme BEERSEL organiseert Lambiekfietsrally

C21

Toerisme BEERSEL organiseert Lambiekfietsrally

Editiepajot_beersel_fietsrally_foto_deville
Foto Bart Devillé

Ter gelegenheid van de biercampagne van de provincie Vlaams Brabant organiseert de dienst voor Toerisme BEERSEL toerisme van Beersel van 13 april tot 12 mei (met uitzondering van het weekend 20 april wegens Toer de Geuze) de lambiekfietsrally(fietszoektocht) doorheen het glooiende landschap van Beersel langs de verschillende lambiekproducenten en gewezen lambiekproduce

Vertrokken wordt van uit bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ met een vragenlijst richting centrum Beersel, meer bepaald Brouwerij Oud Beersel en 3 Fonteinen. In Brouwerij Oud Beersel vindt om 11u, 12u en 13u een rondleiding plaats en bij brouwerij 3 Fonteinen wordt u ontvangen door de brouwer of zijn vrouw. Een uitgebreid bezoek vanaf 10 personen kan ook maar moet op voorhand aangevraagd worden.
Zoek het antwoord op de vragen en vervolg uw tocht langs de Beerselse velden naar het centrum van Dworp. Aan Geuzestekerij Hanssens Artisanaal vindt u ook het antwoord op één van de vragen.
Geëindigd wordt in Alsemberg en bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ met een bezoek en u wordt nog aan enkele bierspelletjes onderworpen. De deelnemers met de meeste juiste vragen winnen een streekproducten pakket met streekbieren. Het traject kan gedaan worden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (openingscentrum ‘De Lambiek’), maar enkel op zaterdagen worden de deelnemers ontvangen in de brouwerijen. De vragenlijsten zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. De deelnameprijs bedraagt 10 euro. Hierin zit een bezoek aan Brouwerij Oud Beersel en Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ op zaterdag. Als u op woensdag, vrijdag of zondag de fietsrally doet betaalt u enkel de inkomprijs in het Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’. Men kan zowel met eigen fiets als met een huurfiets de Lambiekfietsrally doen. Huurfietsen zijn beschikbaar aan ‘De Lambiek’ en kosten 10 euro per fiets per dag. Het bezoek aan Brouwerij 3 Fonteinen bedraagt 5 euro per persoon vanaf 10 personen, dit na reservatie.
Meer info: Dienst toerisme van Beersel www.toerismebeersel.be  of 02/359.16.36.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2013
Hugo Devillé
Bert Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief