Oud-BEERSELaar wint ‘Met vier in bed’

C21

Oud-BEERSELaar wint ‘Met vier in bed’

Editiepajot_beersel_vier_in_bed
Guy met zijn Baskische levensgezellin Maribel , eerste weekwinnaars van “Met 4 in Bed” - editie Noord Spanje – zomer 2013 (Ingezonden foto)
 

De eerste reeks van het VTM programma “Met 4 in Bed”, editie 2013, is weer achter de rug. Ditmaal kwam Noord Spanje aan de beurt en wel met twee B&B’s uit Baskenland - Navarra en twee uit Catalonië.   Stel je dan voor dat de twee eersten gerund worden door ex-inwoners van het huidige Beersel en toevallig oude getrouwen van de Dworpse judoclub

Guy Verbeeck en Stef Mussche hebben jaren terug, zonder iets van elkaar te weten, de weg gekozen naar het Zuiden. De VTM-reeks heeft er, ongewild, voor gezorgd dat beiden elkaar weer mochten “bekampen” in een spannend puntenduel tussen de vier uitverkozen Nederlandstalige logies.
Als kers op de taart ging goud en zilver naar Navarra, met een knipoog naar Beersel. Het gastvrije Casa Usategieta in Genevilla van Maribel en Guy mochten zich winnaar noemen van deze eerste editie van “Met 4 in Bed”, gevolgd door het Palacio de Riezu in het gelijknamige dorp, met Stef als trotse gastheer. Pluim voor onze ex-Beerselaars!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief