BEERSEL - Vrijwilligersfeest

C21

BEERSEL - Vrijwilligersfeest

Editiepajot_beersel_vrijwilligers_1_foto_olaf
Foto's © Olaf
 
Editiepajot_beersel_vrijwilligers_3_foto_olaf
Foto © Olaf
 

Het gemeentebestuur van Beersel nodigde al zijn vrijwilligers actief in het verenigingsleven, de vrijetijds- en sociale sector uit op het jaarlijkse Vrijwilligersfeest in het provinciedomein van Huizingen.

Op het einde van het werkjaar worden de Beerselse vrijwilligers steeds in de bloemetjes gezet. Een traditie die het huidige bestuur graag verderzet. Op deze zesde editie was ook de zon van de partij.
De groep Folk2day bracht een gemaakt en dansbaar optreden met swingende hippe folkmuziek en streepjes jazz. Tijdens het optreden en bij een hapje en drankje konden een 200-tal vrijwilligers de banden aanhalen en napraten over het voorbije seizoen.
Schepen Eddy Deknopper dankte de aanwezige vrijwilligers voor hun inzet die ervoor zorgt dat Beersel een bruisend verenigingsleven heeft. De voorzitter van de cultuurraad, Liberte Walschot, mocht de prijs “Cultuur op spoor” overhandigen aan de toneelgroep Weredi-jeugd uit Lot. De prijs werd hen toegekend omwille van de hoge kwaliteit van hun toneelvoorstellingen, met als hoogtepunt de opvoering van Aladin in februari ll. De jongerenwerking van Weredi werd geloofd voor de kansen die ze bieden aan jonge mensen om zich te ontplooien en te laten groeien in zelfvertouwen. Het feest werd afgesloten met een druk bijgewoonde receptie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2013
Felix Merckx
Foto's Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief