Eerste langspeelfilm van het Echt Antwerps Theater in CC de Meent in ALSEMBERG

C21

Eerste langspeelfilm van het Echt Antwerps Theater in CC de Meent in ALSEMBERG

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto, uit de film 'Bingo'
 

Het Echt Antwerps Theater is jaarlijks te gast in CC de Meent met hun succesvolle theatervoorstellingen. De eerste langspeelfilm van het EAT mag dan ook niet ontbreken in de filmprogrammatie. Uit de meer dan honderd verhalen die Ruud De Rudder schreef, werd een selectie gemaakt van vijf verhalen, uiteindelijk werd BINGO als pure komedie verfilmd.

‘Bingo’ op zondag 07/07/13 om 20.00u in CC de Meent in Alsemberg. De film vertelt het verhaal van Pierre en Claire. Na 20 jaar beslissen hun buren voorgoed naar de Provence te trekken en hun huis te verkopen aan François en Hilda. Onder het motto ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ proberen Pierre en Claire bevriend te raken met hun nieuwe buren, maar François en Hilda hebben een heel aparte kijk op burenliefde...

‘Bingo’ leert ons op een hilarische manier hoe we kunnen (over)leven met elkaar, en hoe we ons kunnen aanpassen aan de specifieke en bizarre eigenaardigheden van ‘de anderen’ zonder al te veel van zijn eigenheid te moeten verliezen. ‘Bingo’ is een film van ‘Het Echt Antwaarps Theater’, geregisseerd door Rudi Van den Bossche, die eerder ‘Olivetti 82′ en ‘Suske en Wiske: De Duistere Diamant’ regisseerde. Het is een komedie en een familiefilm. Letterlijk zelfs: in het echte leven zijn Ruud De Ridder en zijn tegenspeelster Nicole Laurent man en vrouw, terwijl Sven De Ridder zoon is van Ruud en Anke Frédérick dan weer de dochter is van Nicole Laurent.

Het seizoen wordt afgesloten met nog 2 mooie zomerfilms: de familiefilm CHIMPANZEE, met de vertelstem van Matthias Schoenaerts op maandag 08/07/13  en de fantastische 3D film: OZ THE GREAT AND POWERFUL op zondag 14/07/13

Het secretariaat van CC de Meent is gesloten van 15/07 tot 15/08 Tickets en abonnementen voor het nieuwe seizoen koop je intussen heel makkelijk via de website. Het nieuwe filmseizoen start al op zondag 18/08 met OH BOY en zondag 25/08 met de mooiste animatiefilm van de zomer DESPICABLE ME 2 (3D).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief