Sportvereniging Levet Scone organiseert Kleutersportkamp in LOT

C21

Sportvereniging Levet Scone organiseert Kleutersportkamp in LOT

Editiepajot_lot
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_lot
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_lot
Foto © Elsie De Greef
 

Van 29 juli tot en met 2 augustus organiseert, zoals ook vorig jaar, sportvereniging Levet Scone uit Lot, in samenwerking met de Bond voor Lichamelijke Opvoeding en de gemeente Beersel een kleutersportkamp voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Dit Kleutersportkamp vindt plaats in de kleine zaal Vogelenzang in Lot.

Tijdens het kleuterkamp wordt er gewerkt rond het boek "De Wiebelbillenboogie" van Guido Van Genechten. Het is een geweldig leuk boek met een grappig en herkenbaar eigentijds verhaal over papa's zorg voor de kinderen: let wel, zoals alléén papa's dat kunnen (lees: wanneer mama's er niet bij zijn ;). Er wordt gestoeid en geravot, ze veranderen in Indianen, geven een spetterfeest in de badkamer… en dansen de wiebelbillenboogie.

De begeleiders Wouter Vandercammen en Inneke Dedobbeleer hebben het boek gebruikt als rode draad voor dit megatoffe kamp. Met maandag als onderwerp olifanten, dinsdag indianen, woensdag wordt een bananendag, donderdag gaan ze in bad en vrijdag wordt er gewerkt naar een showmoment voor de ouders, waar de wiebelbillenboogie zeker zal gedanst worden!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jul 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief