BEERSEL - Jaarlijkse barbecue De Ceder een succes

C21

BEERSEL - Jaarlijkse barbecue De Ceder een succes

Editiepajot_beersel_cedzer_3_foto_de_ville
Foto's © Bart Devillé
 

Jaarlijks worden de bewoners van Woonzorgcentrum en Serviceflats De Ceder van Beersel in de watten gelegd en o.m. getrakteerd op een heerlijke barbecue. Dit was ook nu het geval, niettegenstaande de tropische temperaturen.

Die zorgden ook voor extra stimulansen met dito drankjes. Men kon kiezen. Genieten van de lekkere gerechten en drankjes op het terras of binnenshuis. Het aanbod was overweldigend, zowel vis als vlees en een uitgebreide keuze van groenten met lekkere dessertjes. Het was dan ook file geblazen aan de standen bemand door personeel en vrijwilligers waar kon gekozen worden uit heel wat lekkers.
 
Opvallend was ook de aanwezigheid van slogans en andere maatregelen in verband met de tropische temperaturen: ‘Wil je in de zomer zo gezond als een vis in het water leven, drink dan vooral…. veel water! Tot 10 glazen per dag’ . In de tuin werd het zwembadje geplaatst waar aan pootje baden kon worden gedaan, er wordt extra water bedeeld dag en nacht en ook extra ijsje bedeeld. De bewoners krijgen extra drinken elke keer wanneer er iemand op de kamer komt, zowel tijdens de dag als ’s nachts. Ook wordt er voor gezorgd dat er steeds een gevuld glas water op de kamers staat, 24 op 24 uur.
 
Ook kunnen zonnepetjes geleend worden. Woonzorgcentrum De Ceder beschikt over 60 kamers en heeft een erkenning voor 41 R.V.T. – bedden. De 30 woningen(serviceflats) huisvesten zelfredzame senioren die in een min of meer beschermde omgeving zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief