Nieuwe gemeentesecretaris BEERSEL in dienst getreden

C21

Nieuwe gemeentesecretaris BEERSEL in dienst getreden

Editiepajot_beersel_secretaris_foto_devill2
Foto Bart Devillé
 

Woensdag 31 juli legde Serge Rimez definitief zijn secretaris pen neer. Vanaf 1 augustus geniet hij van een welverdiend pensioen. Na een inrijperiode van enkele maanden is zijn opvolgster Hilde Devisch helemaal klaar om de veeleisende functie van gemeentesecretaris op deskundige wijze en van uit een eigen visie in te vullen.

Hilde Devisch startte haar carrière bij het gemeentebestuur van Beersel op 1 september 1989, eerst als sociaal assistente voor de opvolging van personeelsdossiers, later als vormingsambtenaar. In die functie bouwde zij de personeelsdienst uit. Na een bevorderingsexamen werd ze begin 2000 benoemd tot diensthoofd interne zaken, functie die zij tot op heden uitoefende en waarin zij rechtstreeks verantwoordelijk was voor verschillende diensten binnen de sector interne organisatie: personeelsdienst, dienst secretariaat, dienst onthaal/communicatie/promotie, toerisme, Noord - Zuid, interne controle en kwaliteitszorg.
Al sinds 2007 fungeerde Hilde Devisch als permanente vervanger van de gemeentesecretaris(bij vakantieperiodes en alle andere afwezigheden). Zij zetelt tevens in het managementteam. Een van de stokpaardjes van de nieuwe gemeentesecretaris van Beersel is de verdere uitbouw van een geïntegreerd HRM – beleid, gebaseerd op een gedegen competentie – en talentmanagement van de medewerkers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024

archief