LINKEBEEK keurt budget 2015 al goed

C21

LINKEBEEK keurt budget 2015 al goed

Editiepajot_bart_devill___linkebeek
foto Bart Devillé
 

Als eerste in de regio presenteerde het gemeentebestuur van Linkebeek op de gemeenteraad het budget 2015 en de aanpassingen van het meerjarenplan 2014-2019. Reden van raadslid Eric Debruyker(Prolink) om het schepencollege hiervoor te feliciteren.

Het budget en meerjarenplan werd voorgesteld door aangewezen burgemeester, tevens voorzitter van de gemeenteraad, Damien Thièry. Zo gaf hij een overzicht van de geplande investeringen en wees er op dat de realisatie ervan dikwijls afhangt van andere factoren dan het schepencollege. Ook stelde hij dat een en ander steeds gebeurt in het belang van de ganse bevolking.
 
Na zijn uiteenzetting vroegen enkel de raadsleden van Prolink(oppositie) het woord. Eric Debruyker vroeg zich af of de opgesomde werken wel zullen worden uitgevoerd en of er al een budget voor voorzien is. Ook stelde hij zich vragen bij de hoogdringendheid van sommige investeringen.
 
Rik Otten vroeg het college welke richting het wil uitgaan, welke filosofie het hanteert. Ook had hij vragen bij de gemeentelijke subsidies aan de culturele- en sportverenigingen. Bij de stemming was de LB-meerderheid voor, Prolink stemde tegen het budget en het aanpassen van het meerjarenplan 2014-2019.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 20 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief