Laatste artikels van Ninove

C21

OETINGEN - Grill Event bij Gastro Atelier boek nu al je tafeltje!

A_herman_grill__kopie_
 
Op 16 en 17 juni steekt Gastro Atelier het vuur aan. Verwen je smaakpapillen en omarm de zomerse vibes in een prachtige setting. Wij voorzien gegrilde à la carte gerechten, vakkundig afgebakken door onze chef. Vanaf 18u30 is er tevens een gratis wijnproeverij in samenwerking met de experten van Pure Wine
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Lentedrink in de spiegeltent

Editie_ninove_wortel_carnaval_1__kopie_
Illustratiebeeld foto marc Colpaert
 
Op 28 mei heffen we tijdens de lentedrink opnieuw het glas in Ninove voor alle Ninovieters!  We verwachten je tussen 11 en 13 uur in de spiegeltent in het stadspark voor een gezellige babbel en een gratis hapje en drankje. De New Planet jazzband zorgt voor de muzikale sfeer. Vind je 13 uur te vroeg om naar huis te gaan, dan kan je nog naar de Sinksenkermis op de Graanmarkt.
 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
26 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

Controleer de vervaldatum van je rijbewijs

Scherm__afbeelding_2023-05-25_om_20
 

 Heb je een rijbewijs volgens het bankkaartmodel? Dan controleer je best even de vervaldatum. De eerste exemplaren die destijds werden uitgereikt, vervallen binnenkort.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 mei 2023
Marc Sluys
 

NINOVE - De Sinksenfoor in Ninove zal terug op volle toeren draaien tijdens het Pinksterweekend

0sinksenkermis_ninove2023
 
De kermis tijdens het pinksterweekend is de grootste van Oost-Vlaanderen tijdens Sinksen, en een vaste waarde op de evenementenkalender van de stad. De attracties zullen geopend zijn van vrijdag 26 tot en met dinsdag 30 mei. Op de Graanmarkt, het Twijnsterplein en de parking Oude Kaai zullen een 30-tal attracties, kramen en eetstanden staan opgesteld. De kleinsten zullen zich kunnen uitleven op de kindermolens, aan het vissersspel of tijdens het ballen gooien. De iets ouderen kunnen al eens hun schietkunsten demonsteren of hun eerste rijervaring opdoen op de autoscooter.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

REGIO - Kom meer te weten over het verleden van onze streek tijdens de archeologiedagen eind mei

A_archeologie
 
Op 26, 27 en 28 mei zijn er in gans Vlaanderen de Archeologiedagen. In Vlaams-Brabant kunnen archeologiefanaten of nieuwsgierige liefhebbers deelnemen en het verleden onder hun voeten ontdekken tijdens activiteiten in 15 gemeenten. In Vlaams-Brabant vindt men deze activiteiten in Dilbeek, Geetbets, Grimbergen, Hoeilaart, Keerbergen, Leuven, Londerzeel, Machelen, Merchtem, Oud-Heverlee, Overijse, Rotselaar.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 mei 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

NINOVE - Oxfam Werelwinkel Ninove-Atom en de Buurderij slaan de handen in mekaar

A_buurderij_5

Na de voorbije gesmaakte edities, bereiden Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij de nieuwe Hello Fair Kookbox voor op zaterdag 3 juni. Een box boordevol lekkere en eerlijke producten worden aan huis geleverd. Met het bijgeleverd recept kan u gezellig kokkerellen voor familie of vrienden en een heerlijke maaltijd op de lentetafel toveren. Tegelijk steunt u hiermee de boeren van om de hoek én wereldwijd. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 mei 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 

REGIO - Nieuwe technologie ING speelt in op halvering van aantal kaartlezers en nieuwe vormen van cybercriminaliteit

A_ing_4
Foto Marc Colpaert
 

Klanten van ING België hoeven hun kaartlezer niet meer altijd en overal bij zich te hebben om ​in te loggen of ​een transactie ​te doen​ via hun computer. Dit kan voortaan met de ING QR Code, een primeur binnen het Belgische bankenlandschap. Op die manier maakt de bank thuisbankieren gemakkelijker voor particuliere en professionele klanten. Het is bovendien een antwoord op het fenomeen dat steeds minder mensen een kaartlezer bestellen, omdat ze meer mobiel bankieren. De slimme technologie waarmee de ING QR Code is ontwikkeld, is ten​​slotte een extra wapen in de strijd tegen cybercriminelen.    

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Grote hinder verwacht door de werken aan de Edingsesteenweg in Denderwindeke

A_werken_algemeen_colpaert_galmaarden_werken_winterkeer_2
Illustratiebeeld foto Marc Colpaert
 
Agentschap Wegen en Verkeer werkt vanaf 9 mei aan de Edingsesteenweg (N255) in Denderwindeke. De eerste twee of drie weken zal het verkeer vanuit Ninove de Edingsesteenweg kunnen blijven gebruiken. Wie vanuit Vollezele naar Ninove wilt moet dit doen via Kester of Oetingen om zo via de Halsesteenweg Ninove te bereiken. Het gaat om het stuk vanaf de middengeleider kort voor het kruispunt met de Kruisveldstraat tot aan de bushalte net voor het kruispunt met de Minnenhofstraat.  
 

Klik hier om meer te lezen

 
11 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Kom op 13 mei genieten op de proevertjesmarkt van Buurderij Ninove-Atom

Editie_ninove_braderie_buurderij_3__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
In het weekend van 13 mei start de Week van de Korte Keten en Buurderij Ninove-Atom blies onlangs 3 kaarsen uit. Redenen genoeg om een feestelijke proevertjesmarkt te organiseren, vonden de producenten van de Buurderij.  Op zaterdag 13 mei kan men van 11u00 tot 14u00 aan de standjes komen proeven van artisanale salami, yoghurt, vollegrond aardbeien enz. Rond de middag brengen de Lampadeirs uit Vollezele muzikale gezelligheid met hun gitaar, mandoline, mondharmonica en viool. 
 

Klik hier om meer te lezen

 
10 mei 2023
marc colpaert
marc colpaert
 

NINOVE - Kapelconcerten in Bevingen-Neigem op 8, 15, en 22 mei

20230504_144520
De kapel van Bevingen. Foto Marc Colpaert
 
De Sint-Corneliusparochie Ninove organiseert enkele concerten in de kapel van Bevingen in Neigem. Deze gaan door op maandagen 8, 15 en 22 mei telkens om 20 uur. Voor de luttele som van 5 euro geniet u mee van al dit moois. De Sint-Corneliusparochie Ninove organiseert enkele concerten in de kapel van Bevingen ter hoogte van het Neigembos in Neigem. Op maandag 8 mei kan men genieten van Les copains d'Alost 
 

Klik hier om meer te lezen

 
06 mei 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief