Laatste artikels van Ninove

HERNE/NINOVE – Eindejaarstochten van de Marktrotters opnieuw vanuit het Heilige Hartencollege

Aankondiging_2
HERNE/NINOVE – Eindejaarstochten van de Marktrotters opnieuw vanuit het Heilige Hartencollege - Affiche
 

Voor de 23ste uitgave van haar Eindejaarstochten op zondag 15 december en nu al ook voor de 3de keer op rij slaat de Hernse wandelclub De Marktrotters terug haar tenten op in Ninove. Dat Oost-Vlaanderen goed in de wandelmarkt ligt blijkt uit de deelnemersaantallen die er de voorbije 2 jaar opdaagden. Van 1.428 wandelaars in 2017 vanuit de Ninoofse deelgemeente Outer ging het vorig jaar naar 1.950 deelnemers vanuit het scholencomplex Heilige Harten te Ninove.....

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

NINOVE- De vijfde editie van de Maitoshi Kachi Trophy op zaterdag 21 maart 2020

Tninove_rophy_kachizonderwit__002_
 

Toen ze in 2016 voor de eerste maal dit karate tornooi organiseerden, mochten ze onverhoopt zowat 320 deelnemers verwelkomen vanuit België en Nederland. Blijkbaar voldeden ze hiermee aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft stijgen, ook uit onze andere buurlanden. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Ninofse Sportkrasjel 2019

Sportkrasjel2019
 

De inkomhal van het stadhuis was op zaterdag 30 november 2019 de locatie voor de jaarlijkse “Sportkrasjel”. Aan het concept werd niets gewijzigd, SPORZA-radiostem Tom Vandenbulcke stond in voor een feilloze presentatie, er werd een centrale gast uitgenodigd en de jaarlijkse sportprijzen werden toegekend. Voor de muzikale omlijsting werd beroep gedaan op de zoetgevooisde stem van Ninovieter DS Rik.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE On Ice

Ninove_on_ice__1_
 

Ninove On Ice gaat dit jaar door van vrijdag 6 december 2019 tot en met zaterdag 4 januari 2020. Opnieuw aan de Centrumlaan vlak voor het Ninia shoppingcenter. Na het schaatsen kan je iets eten en drinken in en aan de overdekte winterbar of kunnen de kindjes nog eens op de kermismolens. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Feest op de markt

Editiepajot-logo-ninove

In december is het feest op de Ninoofse markt! Vanaf 3 december kan je vijf dinsdagen lang stempels sparen in de drie marktzones. Is je kaart vol, dan maak je kans op een van de vier reischeques van 250 euro of op de hoofdprijs, een reischeque van 500 euro!

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 dec 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - XMAS Walking Event ten voordel van de Jana De Koker Foundation

Tvv_jana_de_koker_foundation__2_
 

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december gaat de Xmas walking door tvv Jana De Koker Foundation. Alles heeft plaats in een tent ter hoogte van het Twijnsterplein. Serge Van Lierde, gewezen prins carnaval in Ninove, gaat 48 uur stappen in het centrum van Ninove om geld in te zamelen voor het goede doel in het kader van De Warmste Week. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 nov 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

HERNE - Clubfeest van De Marktrotters baadt in een gezellige sfeer

Clubfeest_marktrotters_2019__7_
HERNE - Clubfeest van De Marktrotters baadt in een gezellige sfeer - © Deschuyffeleer
 

In feestzaal De Egelantier hield wandelclub De Marktrotters haar jaarlijks clubfeest. Zoals gebruikelijk werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om naast een positieve terugblik op het afgelopen werkjaar ook al een flinke brok informatie over het programma en de nieuwigheden voor het komend seizoen mee te geven. Mede namens het bestuur was het voorzitter......

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

GALMAARDEN - Ga zeker eens kijken naar de schilderijen van Francine

Editiepajot_galmaarden_siliconen__kopie_
Francine met een van haar kunstwerken. - Foto Marc Colpaert
 

Francine De Smet uit Galmaarden stelt dit weekend haar werken tentoon in 't Kasteeltje in Denderleeuw en dit samen met 7 andere kunstenaars. Francine De Smet is al enkele jaren goed bezig met zich te smijten in de kunst. Ondertussen maakte ze al vele schilderijen en is ze tevens en vaste waarde elk jaar tijdens de oktober tentoonstelling in het Baljuwhuis van Galmaarden

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 nov 2019
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

NINOVE - Stad ondersteunt Rode Neuzen Dag

Editiepajot-logo-ninove

De stad streeft de komende jaren naar een integraal lokaal gezondheidsbeleid met focus op de geestelijke gezondheidszorg. Daarom ondersteunt ze ook Rode Neuzen Dag, door scholen te stimuleren om deel te nemen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE Wintert

Ninove_winter
 

Zachte lichtjes, knusse vuurtjes, romantische muziek… meer moet dat niet zijn tijdens de donkerste dagen van het jaar. Ook in de binnenstad kan je proeven van die unieke sfeer, die het einde van het jaar met zich meebrengt!

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 12 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 07 nov 2019
Jacky Delcour | 28 okt 2019
Jacky Delcour | 17 okt 2019

archief