LINKEBEEK - Kom in actie tegen lelijke muren

C21

LINKEBEEK - Kom in actie tegen lelijke muren

Editiepajot_linkebeek_actie_tegen_lelijke_muren_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

Ben jij al die lelijke muren beu? Of ben je gewoon tegen muren? Een muur als scheiding of obstakel. Spijtig genoeg kunnen we niet alle muren slopen. Sommige zijn immers nodig. Maar we kunnen ze wel mooier maken. Zo worden ze, in plaats van een obstakel, een bestemming.

Linkebeek heeft veel muren. Ook GC de Moelie heeft er een aantal waar we helaas niet zonder kunnen. De Moelie roept daarom de hulp in van jonge mensen uit de regio. Nederlands- of anderstalig. Creatief of niet. Handig of niet. Dat maakt niet uit. We zoeken vooral constructieve jongeren, tussen 14 en 18 jaar (uitzonderingen toegestaan).
De Moelie kocht 6 grote panelen aan, goed voor bijna 12 vierkante meter. Dankzij de samenwerking met een artistiek recyclagelab kunnen we prachtige materialen gebruiken. Bijna alles is mogelijk.
Eind januari beginnen we eraan. Wil je mee denken? Wil je mee helpen? Loop al eens binnen in de Moelie voor meer informatie of stuur een mailtje naar info@demoelie.be  en we houden je op de hoogte.
Ben je niet Nederlandstalig? Geen nood, dit is een geweldig project om de taal te oefenen en Nederlandstalige jongeren uit de buurt te leren kennen. Het is wel geen les Nederlands.
Ben je Nederlandstalig? Geen nood, het is absoluut geen les Nederlands. Dit is de kans om anderstalige jongeren uit de buurt te leren kennen en hen eventueel te helpen met hun Nederlands.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2013
ep
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 03 apr 2024
Hugo Deville | 25 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 28 feb 2024

archief