NINOVE - Jaarmarkt en Belanobraderij op 7 en 8 september

C21

NINOVE - Jaarmarkt en Belanobraderij op 7 en 8 september

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Zaterdag 7 en zondag 8 september kan je in centrum Ninove volop shoppen, snuisteren, genieten van de optredens en een terrasje doen!

 

Zaterdag 7 september: braderij en jaarmarkt

Shop de zomer- en wintercollectie van de handelaars aan braderijprijzen. Marktkramers stellen een standje op, er zijn drankstandjes en optredens van Nico zingt Hazes, Rik DS, Tomi, Dean en Evergreen Live! Kinderen leven zich uit op de verschillende springkastelen en er is de circus kindershow Flippo. In de winkelstraten worden ze bovendien verrast door Musti en de ballonplooier! Vzw Adno organiseert opnieuw een autoshow en de horeca staat klaar met verfrissende drankjes en lekkere gerechten! Op NinoMundo proef je van de wereld, dit jaar voor het eerst in de Kaardeloodstraat. De Landbouwcomise organiseert haar jaarlijkse beestenkeuring en paardenmarkt op de Centrumlaan. Er zijn prijskampen en demonstraties met paarden, pony’s en vleesvee. Kinderen kunnen bovendien tussen 13 uur en 17 uur genieten van een gratis ponyritje! En wie weet loop je de reuzen wel tegen het lijf!

 

Zondag 8 september: braderij

Ook op zondag shop je de zomer- en wintercollectie van de handelaars aan braderijprijzen, Luc Provost brengt ambiance met zijn optreden.

 

Praktisch

  • Zaterdag 7 september, 9 uur tot 18 uur (braderij, jaarmarkt, Ninomundo, verkoop gevonden fietsen ...)
  • Zondag 8 september, 14 uur tot 18 uur (braderij)
  • Centrum Ninove
  • Lees meer op de website van de Verenigde Handelaars Ninove (vhn-ninove5.webnode.be)

Openbare verkoop tijdens de jaarmarkt

De stad organiseert een openbare verkoop tijdens de jaarmarkt op zaterdag 7 september. Fietsen, bromfietsen en ander materiaal (printers, afkortingszaag, tekentafel, stroomgroep, brandhout, allerlei kleinigheden) die eigendom geworden zijn van de stad, worden te koop aangeboden op de terreinen van de technische dienst, P. De Montplein 10. Je kan het materiaal bezichtigen vanaf 8.30 uur tot 9.30 uur. De openbare verkoop start om 9.30 uur.

 

Meer info? Financiële dienst, financiele.dienst@ninove.be, 054 31 33 01

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2019
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 28 sep 2022
Hugo Devillé | 02 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief