LINKEBEEK Gamen in de Moelie in tijden van quarantaine.

C21

LINKEBEEK Gamen in de Moelie in tijden van quarantaine.

Editiepajot_bart_devill___foto_moelieland
foto Just4Fun
 

Just4Fun en Gemeenschapscentrum de Moelie weten maar al te best hoe je de jeugd van Linkebeek binnen houdt tijdens deze periode: met gamen! Samen met Eetstaminee de Moelie wordt daarom de officiële Minecraftserver MoelieLand gelanceerd.

MoelieLand start nu vrijdag 27 maart en vangt daarmee het gemis van Gamebeek(14+) en Gamebeek junior(8+) op. Beide events zouden oorspronkelijk plaats vinden in GC de Moelie op 27 maart, maar werden geannuleerd ingevolge het coronavirus. “Wegens de vele aanvragen voor een alternatief kwamen de initiatiefnemers met dit idee op de proppen.

GC de Moelie die samen met ons Gamebeek organiseert, zag dit meteen zitten en liet ons aan de slag gaan om onze Minecrafteditie van Gamebeek uit te werken” , legt Just4fun uit.

In Minecraft bestaat alles uit blokken. Met die blokken bouw je allerlei dingen zoals huizen, kastelen, achtbanen of boten: de grens is je eigen fantasie. Je komt terecht in een wereld waar je van alles kan bouwen en ontdekken (natuur, dorpjes, dieren etc.).

Niet alleen werd gemeenschapscentrum de Moelie helemaal nagebouwd. Er is ook een heel schatteneiland om te verkennen. Benieuwd naar het resultaat? Surf dan naar: www.j4f.online/moelieland . Naar aanleiding van de lancering geeft men deze week Minecraft-keys weg. Wat moet je daarvoor doen? De post liken en sharen op de Facebook pagina van GC de Moelie. “Wie weet verwelkomen we jou vrijdag 27/03 wel in Moelieland. “

info: Info@j4f.be of info@demoelie.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief