Laatste artikels van Linkebeek

C21

ZENNEVALLEI - Uitnodigingen voor herfstprik zijn de deur uit

Vaccinatie_halle_
 

In Vlaanderen loopt momenteel de herfstvaccinatiecampagne tegen COVID-19. Alle volwassenen krijgen de kans om de persoonlijke bescherming opnieuw te versterken met een boosterdosis. Alle inwoners van de regio Zennevallei werden intussen uitgenodigd voor deze herfstprik met het aangepast vaccin.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 sep 2022
Marc Sluys
 

Linkebeek houdt het kort

Editiepajot_bart_devill___linkebeek
foto Bart Devillé
 

 Maandag 26 september vond in de raadzaal van het gemeentehuis de gemeenteraad plaats. Hun boterhammen moesten de gemeenteraadsleden niet meebrengen, de agenda telde slechts 7 punten die vlot werden behandeld. Dit vertaalde zich ook in de duur van deze gemeenteraad: al na een kwartiertje was deze afgelopen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 sep 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

LINKEBEEK Opnieuw schepenwissel in Linkebeek

Editiepajot_bart_devill___linkebeek
foto Bart Devillé
 

 

 Tijdens deze legislatuur ging Linkebeek eerder al over tot een eerste vervanging van een schepen door een andere. Zo werd ervaren schepen Marco Schetgen al vervangen door Cedric Letier, beiden van de fractie LINK@VENIR,  die ook de burgemeester leverde. Op de gemeenteraad van 29 augustus nam men nu kennis van het ontslag van gemeenteraadslid Mariette Wennmacher en installatie van haar opvolger Benjamin Daro,  beiden behoren tot de fractie LINK@VENIR die de meerderheid in Linkebeek vormt met de steun van de tweetalige fractie Activ’. Mariette Wennmacher verhuist niet uit Linkebeek, maar ambieert om de bibliotheek van Linkebeek te leiden. Dit is echter niet combineerbaar met haar mandaat als gemeenteraadslid/schepen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 sep 2022
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief