Laatste artikels van Linkebeek

C21

72 hectare nieuw groen, een duidelijke visie op bedrijvenzones en mooie plekjes aan de Zenne

Scherm__afbeelding_2023-04-20_om_10
Na zes jaar werking wist het SP Zennevallei 72 ha nieuw groen, mooie plekjes langs de Zenne en een duidelijke visie op de reconversie van een bedrijvenzones te realiseren
 

 Om de leefbaarheid te verbeteren en een antwoord te bieden op de ruimtelijke uitdagingen, werkten de provincie Vlaams-Brabant, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, de gemeenten Drogenbos, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, de stad Halle en de Vlaamse overheid de voorbije 6 jaar aan het strategisch project Zennevallei. Met 72 hectare nieuw toegankelijk groen erbij en een duidelijke visie voor de bedrijvenzones, mag het project een succes genoemd worden. De partners willen verder samenwerken en hebben een nieuwe projectaanvraag ingediend voor de volgende 3 jaar. Ook Linkebeek wil nu mee aansluiten bij het strategisch project.


 

Klik hier om meer te lezen

 
20 apr 2023
Marc Sluys
 

LINKEBEEK - Het Repair Café is er terug

Editiepajot_bart_devill___repair_linkebeek
Ingezonden foto
 

 Het Repair Café van Linkebeek is er terug op zondag 30 april in GC de Moelie Sint-Sebastiaanstraat 34 Linkebeek. De vrijwilligers van dit Repair Café staan voor de bezoekers klaar tussen 14 en 17 uur. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 apr 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

LINKEBEEK Jobstudenten erg welkom in Linkebeek

Editiepajot_bart_devill___linkebeek
Foto Bart Devillé
 

 

Ook dit jaar doet Linkebeek een oproep naar jobstudenten. Deze kunnen worden ingezet in verschillende diensten. Zo zoekt de  Schepen van Onderwijs studenten om als poetshulp in de gemeentescholen te werken tijdens de zomervakantie. De technische dienst van de gemeente is dan weer op zoek naar jobstudenten voor de zomermaanden(juli en augustus) om te werken met de gemeentewerklieden. Tenslotte is de Schepen van Jeugd op zoek naar studenten om als animatoren op de speelpleinen te werken. Zoals ieder jaar, richt de gemeente, tijdens juli en augustus, vakantiespeelpleinen in op de Hoeve ’t Holleken. De kandidaten moeten tweetalig zijn en minimum 16 jaar.

 

Klik hier om meer te lezen

 
03 apr 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief