Nieuws uit de PZ TARL

C21

Nieuws uit de PZ TARL

Editiepajot_politie_2010__pixels200

1.            Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werden op verschillende plaatsen op het grondgebied alcoholcontroles uitgevoerd. In totaal werden 63 bestuurders gecontroleerd: 6 bestuurders legden een positieve ademtest af.

Bij een controle op de Assesteenweg in Ternat heeft de bestuurder de bevelen van de politiemensen om te stoppen genegeerd en is tegen hoge snelheid het controledispositief voorbijgereden. Bij de poging tot interceptie is een motorrijder ten val gekomen op de oprit van de E40 richting Brussel. Hij werd licht gekwetst maar is niet arbeidsongeschikt. Het vluchtend voertuig werd uiteindelijk geïntercepteerd op de E40. De bestuurder bleek in staat in alcoholintoxicatie, zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.
2.            Diefstal in een woning in de Steenbergstraat in Teralfene tijdens de nacht van zaterdag op zondag: dader(s) plegen braak op achterdeur en raam – doorzoeken de gehele woning en ontvreemden juwelen – worden omstreeks 3 uur opgeschrikt door de thuiskomst van de eigenaar.
3.            Diefstal in een appartement in de Stationsstraat in Liedekerke in de loop van zaterdagnamiddag: dader(s) breekt cilinderslot af en doorzoekt het appartement – ontvreemdt juwelen.
4.            Diefstal in woning in de Bosstraat te Ternat tijdens de nacht van zaterdag op zondag: dader(s) geraken op een onbekende wijze de woning binnen en ontvreemden een kleine geldsom en twee laptops.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2010
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief