Laatste artikels van Pepingen

PEPINGEN - René De Vos vervangt Raymond Raemdonck tijdelijk als gemeenteraadslid

Aef_5127_ren___de_vos

Tijdens de gemeenteraad van 27 oktober 2020 legde René De Vos (LVB - Lijst van de Burger) de eed af als tijdelijk gemeenteraadslid ter vervanging van Raymond 'Mong Blok' Raemdonck die om medische redenen de gemeenteraad tijdelijk niet kan bijwonen.

 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

Komt er een nieuwe groene long in PEPINGEN?

Weide1
 

De gemeenteraad van Pepingen zette dinsdagavond het licht op groen om een stuk grond te kunnen verwerven naast de toekomstige KWZI in Bellingen. Indien de grond verworven wordt, hoopt het bestuur om snel te kunnen starten met de aanplanting van een speelbos voor de Pepingse jeugd op de site.

 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN - De oppositiepartijen CD&V, DVP en N-VA voegen volgende gezamenlijke punten toe aan de gemeenteraadsagenda van dinsdag 24 november 2020

Unknown
  1. Digitaal participatieplatform
  2. Intekenen actie “Mijn mooie straat”
  3. Stand van zaken betreffende riolering en waterzuivering in Pepingen. Gezamenlijk toekomstvisie en vrijmaken van de nodige budgetten.
 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
21 nov 2020
Sam Herremans
ep
 

PEPINGEN - Een vlam voor jou in Beert door Feestend Beert

Img_5496_lw
 

Het coronavirus blijft helaas roet in het eten gooien. Na een prachtig initiatief van enkele mensen van Beert en in samenspraak met hen willen wij de inwoners vanuit Feestend Beert ook wat extra verwarmen.

 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
20 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

REGIO - Vanaf nu geen vuurwerk in Vlaams-Brabant

Ezgif
 

De gouverneur van Vlaams-Brabant besliste zopas  om het afsteken van vuurwerk, het gebruik van geluidskanonnen, het oplaten van wens- of feestballonnen, kerstboomverbrandingen of vuren in open lucht zowel op privaat als op publiek domein in de hele provincie Vlaams-Brabant te verbieden vanaf vrijdag 20 november tot en met zondag 17 januari 2021.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 nov 2020
Roger Swalens
ingezonden
 

PEPINGEN neemt eerste elektrische deelwagen in gebruik

Pepingen_neemt_eerste_elektrische_deelwagen_in_gebruik_foto_1
Schepen Rudi Seghers, verantwoordelijke van Cambio, schepen van Mobiliteit Saskia Beeckmans, schepen Greta Cochez en burgemeester Eddy Timmermans.
 

Vanaf maandag 16 november is de eerste deelwagen van Cambio beschikbaar voor gebruik in de gemeente Pepingen. De elektrische deelwagen, een Renault Zoë, is de eerste in de regio en krijgt een vaste standplaats aan de oplaadpaal nabij het gemeenteplein. Pepingen zet de stap naar duurzame mobiliteit via een groepsaankoop van Haviland en met de steun en subsidies van de Vlaamse Overheid. 

 
 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
17 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN - “Comme Chez SKPH”-concept, een eetfestijn in eigen bubbel

Comme_chez_skph
 

Door de huidige coronacrisis is SK Pepingen-Halle genoodzaakt om hun traditioneel eetfestijn om te toveren naar een eetfestijn in eigen bubbel. Met het “Comme Chez SKPH” - concept willen ze iedereen laten genieten van de heerlijke maaltijden, desserten en streekbieren… met andere woorden genieten van de eetfestijn atmosfeer. Op het menu staat o.a. plat special, balletjes in tomatensaus en witloof in hesp.

 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
16 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN - Elektriciteitswerken Johan Peetroons wordt Elletrik

Photo-2020-11-03-13-06-23__1_
 

Elektriciteitswerken Johan Peetroons, dat in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel bekendstaat als betrouwbare partner voor elektriciteitswerken voor professionelen en particulieren, verandert van naam. Onder de noemer ‘Elletrik’ blijven Johan en zijn team dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen: kwaliteit, klantentevredenheid en een vlotte service.

 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
06 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 

Meeste snelheidsinbreuken in 2019 vastgesteld in de politiezone PAJOTTENLAND

U_rijdt_te_snel
Meeste snelheidsinbreuken in 2019 vastgesteld in de politiezone PAJOTTENLAND - © Deschuyffeleer
 

Volgens de statistieken van de politie werden vorig jaar in de politiezone Pajottenland, die het grondgebied omvat van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen, met een totaal van 31.415 de meeste snelheidsinbreuken vastgesteld in vergelijking met de omliggende politiezones.....  

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 nov 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

PEPINGEN start autodelen in samenwerking met Cambio

Unknown

Op 16 november wordt de eerste deelwagen van Cambio gelanceerd in de gemeente Pepingen. De elektrische deelwagen, een Renault Zoë, zal een vaste standplaats krijgen aan de oplaadpaal nabij het gemeenteplein.

 
 
 

Klik hier om meer te lezen

 
03 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief