Laatste artikels van Pepingen

PEPINGEN – Op je 78 ste verjaardag naar het stembureau in WZC H. Vander Stokken

Dsc_6355_01__large_
 

 Een tiental bewoners die gedomicilieerd zijn in Pepingen konden vandaag hun stem uitbrengen in hun Woonzorgcentrum H . Vander Stokken, waar twee stembureaus geïnstalleerd waren.

Eerder deze week mochten de partijen van Pepingen hun programma voorstellen aan de bewoners, die aandachtig kennis namen van de voorstellen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 okt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

PEPINGEN - LVB – Lijst van de Burger kiest voor de verjonging

Image1
 

Zondag trekt LVB – Lijst van de Burger naar de kiezer met een lijst waarin jong talent opvallend naar voor wordt geschoven. LVB wil daarmee de kiezer tonen dat verandering niet enkel een modewoord is dat zonder gevolg zal blijven. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN - Leve het orgel

Image001

In het stemmige kerkje van Elingen hoort u een sfeervol concert op het beschermde De Volder-orgel uit 1856. Organiste Sarah Copriau en altviolist Bruno De Schaepdrijver staan met hun brede muzikale basis garant voor een kleurrijk muzikaal palet. Orgel saai? Wees maar zeker van niet! 

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Promotour CD&V PEPINGEN

Promotour
 

Met huifkar en fiets trokken ze door de mooie gemeente en deden alle deelgemeenten aan. Met deze tocht wilden zij hun programma en de speerpunten nog eens extra benadrukken. CD&V Pepingen kiest voor een WARME gemeente, een GROENE gemeente, een VEILIGE en MOBIELE gemeente en een STERKE gemeente.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken PEPINGEN kreeg borstbeeld

File-88
 

  Einde 2017 ontving het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken een zeer bijzondere schenking van de familie Callebaut. Zij schonken het woonzorgcentrum namelijk een prachtig borstbeeld van meneer Henri Vander Stokken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 okt 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

PEPINGEN - Kunst in het Dorp 2018 was een succes

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 

De multidisciplinaire tentoonstelling, Kunst in het Dorp 2018 trok gedurende 2 weekends in september talrijke nieuwsgierige bezoekers naar kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen. Op 38 locaties, binnen en buiten,  gaven de 50 deelnemende kunstenaars het beste van zichzelf.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 sep 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 

PEPINGEN – Verkiezingskoorts in WZC H. Vander Stokken

Achteren
 

 Op maandag 24 september stelden de verschillende Pepingse politieke partijen zichzelf en hun programma voor aan de bewoners van woonzorgcentrum H. Vander Stokken. Het gebeuren was een initiatief van de Pepingse Ouderenadviesraad in samenwerking met de 2 woonzorgcentra van Pepingen, en werd gemodereerd door Jean Pierre Lievens. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat onze bewoners, gedomicilieerd in Pepingen, op een geïnformeerde manier zelf hun stem kunnen uitbrengen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

HALLOWEENtocht voor voor HOPE FOR LIO in Pepingen

Affiche_tocht_2018
 

 Net zoals vorig jaar vragen wij even jullie aandacht voor HOPE FOR LIO. Mede dank zij jullie was onze eerste HALLOWEENtocht een groot succes. Daarom willen we ook dit jaar graag beroep op jullie doen !

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2018
Marc Sluys
 

PEPINGEN – Familie Paridaensen samenbrengen voor een feestje is ambiance verzekerd,

Dsc_0829_01__large_
 

 De neven en nichten van de familie Paridaens vonden het een leuk idee om eens de hele familie, groot en klein, oud en jong te samen te brengen voor een groot feest.

Ze kwamen van zowat overal uit het Pajotenland om er een gezellige en leuke familiereünie van te maken. Bijna 100 (95) personen waren aanwezig in de parochiezaal van het rustige Elingen voor het familiefeestje, en toch waren er nog afwezigen, zij weten niet wat ze gemist hebben.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 sep 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Gemeente PEPINGEN breidt machinepark fors uit.

Wagenopaardgas
Pepingen breidt machinepark uit. Foto ingezonden
 

 De gemeente Pepingen kocht recent 2 nieuwe aanhangwagens aan voor de technische dienst. Daarnaast investeert de gemeente in duurzame mobiliteit door deze week ook een aardgasvoertuig (CNG) toe te voegen aan de gemeentelijke vloot. Als groene, landelijke gemeente heeft Pepingen immers een belangrijke voorbeeldfunctie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 sep 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 17 sep 2018
Devogeleer Emile | 14 sep 2018
Devogeleer Emile | 26 aug 2018
Marc Sluys | 18 aug 2018
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief