Laatste artikels van Pepingen

PEPINGEN – DVP verwelkomt nieuwe inwoners met nestkast

Vogelhuisjes
 

Het afgelopen jaar kwamen er zich in Groot-Pepingen nieuwe gezinnen vestigen. Door en Voor Pepingen (DVP) heet traditiegetrouw nieuwe inwoners welkom met een nestkastje.

“Vogels in je tuin geven een thuisgevoel. Vogels zoeken je tuin op voor veiligheid, voedsel en een plek om te broeden. Een goed gekozen nestkast kan je het hele jaar door laten hangen in je tuin”, zegt DVP gemeenteraadslid Kristof De Cuyper.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 feb 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden
 

Ganzepas door Pepingen in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Ganzepad_pepigen__large_
 

Op maandag 11 februari kwamen René De Vos (gemeenteraadslid LVB Pepingen) en Greta Cochez (gemeenteraadslid LVB Pepingen) "Pepingen in Ganzenpas" voorstellen aan onze bewoners in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken.

Het bordspel “Ganzenpas door Pepingen” kwam tot stand na het zien van het verloop van de politieke gebeurtenissen in Pepingen. De auteur van het bordspel, René De Vos wou niet alleen op een ludieke wijze een aantal feiten en nadenkertjes op “politiek vlak” meegeven maar ook en vooral de burger aanmoedigen om mee na te denken over de toekomst.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 feb 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 

PEPINGEN - Elingen Wordt het Mekka van elke wandelaar

Image3
 

Zondag 10 februari fungeert Elingen opnieuw als wandelgastdorp. De natuurliefhebbers, de sporadische, de genieters, de getrainden, de profi’s … gastheer wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen heeft weerom voor elk wat wils voorzien

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 feb 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN - Eerste DVP wafelfestijn was een succes

1c
 

Veel volk, gezelligheid en de wafels waren lekker. DVP royal met verse slagroom, aardbeien en blauwe bessen was een overdonderend succes. Ondanks hoge opkomst konden de wachttijden kort gehouden worden, dankzij de hulp van 25 vrijwilligers.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 feb 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

Gemeente Pepingen investeert in nieuwe graafmachine en ontwikkelingshulp

Pepingen
 

Tijdens de Pepingse gemeenteraad van dinsdag 29 januari beslisten de raadsleden om te investeren in een nieuwe graafmachine voor de gemeentearbeiders, alsook om Oxfam te steunen in haar missie om de hongersnood in Jemen aan te pakken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 jan 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

Nieuwe voorzitters voor CD&V Pepingen

Aletheia
 

 Op vrijdag 25 januari 2019, voorafgaand aan de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de CD&V-afdeling Pepingen, koos de partij een nieuw lokaal bestuur.
CD&V-Pepingen kiest voor vernieuwing en verjonging Aletheia De Guzman werd voorgedragen en verkozen tot nieuwe voorzitter.Jeroen Decrick en Femke Dossé werden gekozen als jongerenvoorzitters.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 jan 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 

JONGCD&V Pepingen reikt zeventiende V.I.P-prijs uit

Vip_pepingen
 

De jongerenafdeling van CD&V Pepingen reikte op vrijdag 25 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie, de zeventiende V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit. Hiermede huldigen zij ieder jaar een verdienstelijke inwoner van Pepingen. De prijs is bedoeld voor een persoon, meerdere personen of een vereniging die zich tijdens de voorbije jaren op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte. Dit jaar werd Jan Liefooghe naar voor geschoven. Jan woont in de Hollestraat te Pepingen en is meer dan 50 jaar getrouwd met Jackie Labieze. Hij is vader van twee zonen, Tomas en Pieter en opa van vier kleinkinderen: Camille, Axelle, Fee en Charlotte.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 jan 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

PEPINGEN - DVP 1ste wafelfestijn

Wafelfestijn
 

Politieke partij Door en Voor Pepingen (DVP) organiseert voor de allereerste keer een heerlijk wafelfestijn. Op het menu staat een “DVP wafel royal” met slagroom en vers fruit, daarnaast zijn ook een “duo van wafels op grootmoederswijze” en zelfs een “duo van wafels lactose/glutenvrij” verkrijgbaar.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 jan 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN – Driekoningen op maandag 7/01 in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Driekoningen_vanderstoken
 

 Op maandag 7 januari werd ook in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken driekoningen gezongen. Bewoners van de verschillende afdelingen trokken doorheen het centrum onder begeleiding van verpleegkundige Katia en vrijwilligers Liliane en René.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 jan 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 

Gemeenteraadsleden en schepenen leggen eed af in PEPINGEN

Image1-2
VNLR staand: Luc Decrick, Kristof De Cuyper, Patrick Vanbellinghen, Gerda Claeys, Gule Dedobbeleer, Gunther Roobaert, Peter Van Cutsem, André De Roubaix, Suzanne De Cort, Sander Geerts.
zittend: Greta Cochez, Eddy Timmermans, Saskia Beeckmans, Rudi Seghers, Raymond Raemdonck.
 

Maandagavond legden ook in Pepingen alle gemeenteraadsleden en schepenen hun eed af. Burgemeester Eddy Timmermans (LVB – Lijst van de Burger) kan nu echt van start gaan met zijn nieuwe bestuursploeg.

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 jan 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 06 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief